Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De biedingen voor de vierde KWPN Online Veulenveiling sluiten vanavond vanaf 20.00 uur. Uit de collectie van 35 veulens, die zeer interessante spring- en dressuurveulens bevat, kunt u nog uw slag slaan! 

In de collectie zijn opnieuw goed verervende hengsten te vinden. Zo zijn er bij de springveulens  vaderdieren  zoals Quabri de L’isle, Carrera VDL, Harley VDL, Arezzo VDL, Glasgow-W VH Merelsnest en Ideal de la Loge. Ook jonge hengsten zoals Grand Slam VDL, Impressive VDL, Hanley en Jaquet-Go tekenen als vader. Bij de dressuurveulens is onder andere Totilas vertegenwoordigd als vader, net als zijn zoon GLOCK’s Toto Jr. Ook zien we hengsten als Wynton, Just Wimphof, Revolution, Geniaal en Daily Diamond. Naast de tophengsten zijn er ook goede moederlijnen vertegenwoordigd in de collectie. Bekijk de gehele collectie op de veilingwebsite.

Al deze veulens zijn tijdens de foto- en videodagen gekeurd door een dierenarts en beoordeeld door een KWPN-inspecteur. Informatie over deze beoordelingen kunt u opvragen bij Rianka Hazeleger via salespromotion@kwpn.nl of telefoonnummer: 0341-255 511. Het registreren als bieder is eenvoudig en gratis via de veilingwebsite www.kwpn.auction.

Heeft u hulp nodig bij het transport van uw nieuwe aankoop? BHS helpt u graag in zowel binnen- als buitenland. Voor de veulens die worden gekocht via de KWPN Online Veulenveiling hanteren zij aantrekkelijke tarieven.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners