Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De KWPN-goedgekeurde hengst Hitmaker liep afgelopen weekend in Midden Beemster een kür op muziek. Onder het zadel van Jennifer Sekreve won de hengst het ZZ-Zwaar.

Jennifer Sekreve was concurrent van zichzelf dit weekend in Midden Beemster. Met de Rhodium-zoon Ferrero scoorde ze 79% in de Lichte Tour-kür. Daarmee won ze de Lichte Tour én het overall klassement. Hitmaker (Wynton uit Maduna elite sport-dres D-OC v.Cabochon, fokker K. van Zaanen uit Amsterdam) won met 76% ook zijn rubriek en werd overall tweede.

Mooie generale
Hitmaker komt volgende maand aan start in de finale van de Roelofsen Horse Trucks Competitie. Ter voorbereiding op deze wedstrijd liep hij in Midden Beemster zijn eerste kür op ZZ-Zwaar-niveau. “Het ging heel goed en best wel makkelijk”, licht Jennifer toe. “Ik heb onderweg echt kunnen genieten, zulke scores zijn dan extra genieten! Dat maakt het verhaaltje echt compleet. Zijn kür is gemaakt op klassieke, maar vrolijke muziek. We kregen hele mooie cijfers en complimenten voor de muziek, maar hij had voor alles goede punten. Het was echt superleuk en ik ben er heel blij mee. Dit was een mooie generale richting Zwolle, het is heel fijn om zulke hoge scores te rijden. De eigenaren van Hitmaker hebben me alle vertrouwen gegeven om de tijd te nemen met hem. Dat merk je nu in de punten en ik ben blij dat het zo tot uiting komt.”

MvE voor KWPN

Foto: Esmee van Gijtenbeek

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners