Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De door Anne Jan Hazenberg gefokte Zirocco Blue VDL-dochter Dyrusa H kon als winnaar naar voren treden met Andrew Kocher op het CSI3* Split Rock Jumping Tour op het Brave Horse Show Park in Johnstown.

Tien van de 65 kandidaten wisten door te dringen tot de barrage in het klassieke 1.50m en lange tijd leek de overwinning te gaan naar Harrie Smolders met Hocus Pocus de Muze (v.Tinka’s Boy). Andrew Kocher wist dat hij alles uit de kast moest halen om de Nederlander te verslaan, en klaarde die klus met Dyrusa H sport-spr (Zirocco Blue VDL uit Wyrusa H ster pref prest PROK van Corland, fokker Anne Jan Hazenberg uit Opende). Ze snoepten 3/10e van een seconde af van de tijd van Smolders en pakten zo de zege in deze Welcome Class.

“Voordat we de ring in moesten had ik er best vertrouwen in, omdat ik weet dat we een snel duo zijn, maar ik hoorde alleen maar balken rammelen bij iedereen. En dan komt Harrie voorbij, die een geweldig snelle foutloze rit neerzette, dus daardoor wist ik dat we alles moesten geven”, reageert de ruiter. “Gelukkig lukte dat en ik ben blij met deze overwinning!”

JS voor KWPN

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners