Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Ierland kwam als grote winnaar naar voren in de Nations Cup-finale in Barcelona, en België eindigde knap als tweede met in hun team de dubbel foutloos springende Olivier Philippaerts met H&M Extra (v.Berlin).

Vorige maand werd H&M Extra (Berlin uit Wucinda ster prest van Heartbreaker, fokker Grad van de Winkel uit Smakt) nog geëerd op de Limburgse Veulenveiling, waar hij precies tien jaar geleden onder de hamer kwam. Zijn aanhoudende successen waren reden voor de organisatie om de vermogende Berlin-zoon uit te roepen tot LVV Horse of the Year.

Silverstone-zoon
Op donderdag ging België aan de leiding na de eerste ronde van de Nations Cup-finale in Barcelona. Olivier Philippaerts bewees zijn waarde met H&M Extra door een foutloze rit af te leveren, en wist dat resultaat op zondag te herhalen. In de beslissende ronde van de Nations Cup-finale sprong ook Paul O’Shea een prachtige nulronde met Skara Glen’s Machu Picchu (stb.naam Chester V H, Silverstone uit Verona H ster prest van Matterhorn, fokker J. van de Vegt uit Nijeveen) en daarmee trokken ze Ierland naar de koppositie. Het team van bondscoach Rodrigo Pessoa verdiende daarmee ook een ticket voor de Olympische Spelen.

JS voor KWPN / Foto H&M Extra - HippoFoto

 

€119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Laatste maanden van dit jaar gratis!
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners