Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Afgelopen zondag 6 oktober won de KWPN’er Wesko de CCI3* in Lignieres. Onder zijn Nieuw-Zeelandse ruiter Tim Price wist de 16-jarige Wesko (v.Karandasj) na een goede dressuurscore, foutloze cross en een foutloos springparcours de winst binnen te slepen.

Na de dressuur op vrijdag stond Tim Price met Wesko (Karandasj uit Kolien ster pref prest van Mytens xx, fokker R.J.M. Schoenaker, Rutten) achter Michael Jung met Fischerrocana FST op een tweede positie met 20,7 punten. Doordat Wesko, in tegenstelling tot zijn concurrentie, foutloos bleef in zowel de cross als in het springparcours kon hij de uiteindelijke winst pakken.

Wesko liep deze CCI 3* in voorbereiding op de CCI 5* in Pau, die van 23 t/m 27 oktober plaatsvindt. Deze wedstrijd was ook weer zijn eerste CC Long Format sinds 2015. Door een zware blessure die hij opliep in 2016 is hij twee jaar uit de sport geweest. Tim Price heeft vertrouwen in zijn al 16-jarige ruin, zo zegt hij dat Wesko met de jaren alleen maar beter lijkt te worden.

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners