Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De tribunes op de FIRA Masterclass waren afgelopen vrijdagavond zo afgeladen vol dat er geen werkelijk geen stoel meer over was. Clinicgevers als Laurens van Lieren, de zusjes Saskia en Mascha van Es en als klapper op de vuurpijl Emmelie Scholtens met Britt Dekker maakten de avond een waar succes. De volle bak tijdens deze masterclass is kenmerkend voor de ontwikkeling.

Tijdens de afsluitende clinic met Britt Dekker en haar coach Emmelie Scholtens stelde Britt zich heel kwetsbaar op. Na de première van haar nieuwe film en het winnen van een Televizier Ster blijft Britt ook gewoon een amazone bij wie niet alles van een leien dakje gaat. Na het vertellen van haar verhaal over de geweldige George liet ze het publiek zien wat haar struggles zijn. Haar leven lijkt wel een sprookje, maar zij moet er hard voor werken om haar dromen te bereiken, in dit geval de weg naar de dressuurtop. Ze heeft hierbij aan de Spaanse hengst een geweldig paard om dit te bereiken, maar het is zeker geen automaat. Iets wat in de clinic op een mooie manier naar voren kwam.

Fouten oplossen
De vele enthousiaste reacties zowel langs de kant als op Social Media gaven de avond een geweldige sfeer. Tijdens alle clinics werd veel waardevolle kennis gedeeld en lieten de clinicgevers zien wat er fout kan gaan en hoe je dit vervolgens op kan lossen. De avond stond open voor vragen vanuit het publiek die door de clinicgevers vol enthousiasme werden beantwoord met of zonder het in uitvoering te laten zien.

Inspireren en informeren
De tweede Masterclass is kenmerkend voor de groei die FIRA momenteel meemaakt. Voor sommige is het misschien nog een beetje onduidelijk wat FIRA precies is en doet, omdat het zo veel omvattend is. Om het nog even kort uit te leggen is FIRA ontstaan met het opzetten van een kledinglijn voor paardensporters, waarna daar eind 2018 een groothandel in gerenommeerde ruitersportmerken aan toegevoegd is. Vandaag de dag is FIRA meer dan dit door het multimediale platform dat is opgezet rondom het merk. Op het online tv-kanaal, in de FIRA krant en het magazine is allerlei content te vinden over producten, evenementen, nieuws, lifestyle, fokkerij en nog veel meer. Dit alles om jullie te inspireren en informatie te geven op verschillende vlakken. Iets waar de Masterclasses die op het KWPN-centrum in Ermelo worden georganiseerd perfect op aan sluiten. En waar verschillende partners bij worden betrokken.

Dit alles veroorzaakt een enorm gekkenhuis rondom het merk, iets waar natuurlijk afgelopen maanden keihard aan is gewerkt. FIRA wil vooral laten weten dat ze er zijn voor de paardensporters en betrekken deze ook graag bij de ontwikkeling van hun diensten en producten. Zo is het nieuwe project om de Indoorkampioenschappen Subtop nieuw leven in te blazen al in volle gang en gaan jullie daar binnenkort ongetwijfeld meer over horen.

Foto: Fira

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners