Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Net zoals voorgaande jaren wordt het nieuwe jaar ook deze keer spetterend geopend met de KWPN Hengstenkeuring Tuigpaard, die plaats vindt op zaterdag 4 januari in Ermelo. De inschrijving voor de tuigpaardhengsten is geopend en sluit op woensdag 11 december. Aanmelden van uw tuigpaardhengst kan via MijnKWPN.

Naast de jonge hengsten, die hun opwachting maken in de eerste bezichtiging, staan er diverse shows en presentaties op het programma. In de Amaliahal van het Nationaal Hippisch Centrum laten meerdere reeds goedgekeurde hengsten zich zien in tuig, aan de hand of aan de lange lijnen. Bij de echte tuigpaardliefhebber ontbreekt dit evenement niet in zijn agenda!

Kaartverkoop
Kaarten voor de eerste bezichtiging op 4 januari zijn te verkrijgen aan de kassa voor 10 euro per volwassene, kinderen van 6 tot en met 11 jaar betalen 5 euro entree en kinderen tot en met vijf jaar mogen gratis naar binnen. Parkeren is gratis.

Als VIP op de hengstenkeuring
Wilt u vanaf de VIP-tribune genieten van de Hengstenkeuring Tuigpaard? Dat kan! Voor 85 euro per persoon (incl. btw) boekt u een plaats op de loge aan een zespersoons tafel, inclusief hapjes en drankjes (u hoeft geen hele tafel te kopen). Een lunch kan apart worden bijgeboekt voor 15 euro (incl. btw) per persoon. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Irene van der Peijl (peijl@kwpn.nl, tel.nr. 0341-255 582).

Meer informatie over de eerste bezichtiging van de tuigpaardhengsten vindt u hier.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners