Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Eind deze maand gaat de KWPN-hengstenselectie 2019/2020 van start met de eerste bezichtiging op het KWPN-centrum in Ermelo. De inschrijving hiervoor sluit volgende week donderdag 7 november.

Vanaf 27 november t/m 10 december komen beloftevolle 2,5-jarige hengsten samen op het KWPN-centrum, waar zij beoordeeld worden door de hengstenkeuringscommissie. Vanuit hier worden de hengsten doorverwezen naar de tweede bezichtiging. Deze vindt plaats tijdens de KWPN Stallion Show van 29 januari t/m 1 februari in s’-Hertogenbosch.

Indeling dagen
Van woensdag 27 november tot en met dinsdag 3 december én op maandag 9 december komen de springhengsten in de baan. Ook komen op de eerste dag, woensdag 27 november, de Gelderse hengsten aan bod. De dressuurhengsten komen van woensdag 4 tot en met zaterdag 7 december in de baan. Op dinsdag 10 december vindt de nakeuring plaats voor de dressuur-, spring, en Gelderse hengsten.

Aanmelden
Via Mijn KWPN kunt u uw hengst direct aanmelden. Log in met uw lidnummer en wachtwoord en selecteer het aan te melden paard. Als u het formulier invult kunt u ook aangeven of u uw hengst wilt opgeven voor de KWPN Select Sale. Wanneer u op opslaan klinkt, is de inschrijving definitief. De inschrijvingen sluiten op donderdag 7 november.

Buitenlandse hengst aanmelden?
Stuur dan een kopie van het afstammingsbewijs met daarbij uw gegevens op naar het KWPN (ingescand naar info@kwpn.nl of per post).

KWPN Online Stallion Auction
In aanvulling op de KWPN Select Sale, organiseert het KWPN sinds vorig jaar ook de KWPN Online Stallion Auction. Dit is een online veiling voor eerste- en tweede bezichtigingshengsten, die worden geveild via de veilingwebsite kwpn.auction. De hengsten worden gepubliceerd met uitgebreide informatie inclusief foto- en video-opnames die gemaakt worden tijdens de eerste bezichtiging. Voor meer informatie over de KWPN Online Stallion Auction kunt u contact opnemen met Rianka Hazeleger via salespromotion@kwpn.nl of via telefoonnummer: 0341-255 511.

Hulp nodig?
De KWPN Informatie Desk is tijdens kantooruren bereikbaar op 0341-255555 of via het e-mailadres info@kwpn.nl.

Meer informatie over de eerste bezichtiging

Aanmelden springhengsten
Aanmelden dressuurhengsten
Aanmelden Gelderse hengsten

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners