Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De KWPN-goedgekeurde hengsten GLOCK’s Dream Boy N.O.P. als Desperado N.O.P. deden dit weekend goede zaken in de Wereldbeker van Lyon. Beide Vivaldi-zonen verzamelden waardevolle wereldbekerpunten.

Na een zevende plek in de Grand Prix werden Hans Peter Minderhoud en GLOCK’s Dream Boy N.O.P. (Vivaldi uit Resia elite PROK v.Ferro, fokker T.J.M. Coomans uit Oud-Beijerland) vierde in de kür op muziek. Tijdens de kür viel de verlichting deels uit, maar de combinatie ging ongestoord verder. Een foutloze proef en een groot aantal 8’en voor de dubbeltellers leverden hen een score van 79,725% op. Daarmee bleven ze nipt buiten de top drie, die werd aangevoerd door Isabell Werth en de Ehrenpreis-zoon Emilio. Hans Peter en Dream Boy staan na deze wedstrijd en een mooi optreden in Herning vorige maand op een eerste plek in het tussenklassement.

Desperado
Emmelie Scholtens en Desperado N.O.P. (Vivaldi uit Sarita elite pref prest D-OC v.Havidoff, fokker fam. Andeweg uit Randwyk) bleven nipt achter op Dream Boy. De hengst liet in de Grand Prix een foutloze proef zien, maar in de kür sloop een foutje in de wisselserie om de twee. Wel kreeg Desperado meerdere 9’ens in de stap, wat het puntentotaal op 79,440% bracht. Jessica von Bredow-Werndl en de merrie Zaire-E (Son de Niro uit Tara elite pref prest PROK v.Jazz, fokker Empelaer Stoeterij uit Lage Mierde) werden in de Grand Prix nog derde, maar moest in de kür genoegen nemen met een zevende plek. Ze lieten een score van 76,455% noteren.

MvE voor KWPN

Foto: Hippo Foto

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners