Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Afgelopen donderdag vond de tweede ledenbijeenkomst in de reeks ‘Warm Welkom in Ermelo’ plaats, ditmaal geheel in het teken van de tuigpaarden. Tuigpaardliefhebbers kwamen bijeen op het KWPN-centrum waar vier sprekers hen hebben bijgepraat over diverse actuele onderwerpen. Vervolgens stond een rondleiding en een presentatie van een tuigpaardmerrie in tuig verzorgd door Henk Hammers en Johan Hamminga op het programma. Tijdens de lunch was er de mogelijkheid om met elkaar en de sprekers in gesprek te gaan.

Het KWPN organiseert maandelijks een bijeenkomst, speciaal voor haar leden. Iedere maand staat er een thema centraal en deelname hieraan is geheel kosteloos.

Warm welkom in Ermelo op 8 november: de EPTM-test
Vrijdag 8 november vindt de volgende ledenbijeenkomst plaats in combinatie met een rondleiding door de stallen en een bezoek aan de tussenbeoordeling van de EPTM-merries. De inloop is vanaf 09.45 uur en om 10.00 uur wordt er gestart in de vergaderzaal van het KWPN-kantoor in Ermelo. Tijdens de bijeenkomst zijn er sprekers als Algemeen Directeur Piet Peters en Hoofd Fokkerijzaken Ralph van Venrooij. Inspecteur merrieselectie, en tevens jury van de EPTM-merries, Henk Dirksen neemt u mee naar de beoordeling van de EPTM-merries waar enkele paarden besproken zullen worden. Let op: gezien het programma is het niet mogelijk de gehele beoordeling te volgen. De bijeenkomst wordt afgesloten met een geheel verzorgde lunch, waarbij er de mogelijkheid is om uw vragen en/of opmerkingen te bespreken met de sprekers. De bijeenkomst duurt tot circa 13.30 uur.

Aanmelden
Heeft u zich nog niet ingeschreven voor de ledenbijeenkomst? Vul het inschrijfformulier in. Let op: vol is vol! Meer informatie over de opvolgende ledenbijeenkomsten volgt later op onze website.  

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners