Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De hengstencompetitie gaat weer van start in Kronenberg op Equestrian Centre de Peelbergen. Op maandag 11 november gaan de dressuurhengsten van start en op dinsdag 12 november de springhengsten. De startlijsten hiervoor zijn bekend.

Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie dressuur
Op 11 november wordt er om 17.15 uur gestart met de klasse Z/ZZ-Licht, gevolgd door de klasse M om 18.10 en de klasse L om 20.00. In de eerste rubriek zal de winnaar van de klasse M van vorig jaar, Imposantos (v. Wynton) ook aan de start verschijnen. Ook in de klasse M zal de winnaar van zijn leeftijdscategorie van vorig jaar aan start komen, de indrukwekkende Jameson RS2 (v. Blue Hors Zack). Bij de 4-jarigen in de klasse L komt Kjento (v. Negro) aan start, de topscoorder van het verrichtingsonderzoek 2018 met 90 punten. Hij werd tevens afgelopen jaar 2e in de Pavo Cup tijdens de KWPN Kampioenschappen. Ook Kaiser D.V.B (v.De Niro), die 83 punten scoorde voor zijn verrichtingsonderzoek, komt aan start in deze klasse. In totaal komen er 30 dressuurhengsten aan start.

Blom Hengstencompetitie springen
Op 12 november komen er 60 springhengsten aan start in de Blom Hengstencompetitie. Er wordt met het Z-springen gestart om 16.45, gevolgd door de klasse M om 18.00 en de eerste manche van de klasse L om 19.55. In de klasse Z zal de regerend kampioen van zowel de hengstencompetitie als de Blom Cup, Ipsthar (v. Denzel van ’t Meulenhof), aan start komen. In de klasse M komt onder anderen de winnaar van de klasse L van vorig jaar Justice HL (v.Harley VDL) aan start. Bij de 4-jarigen in de klasse L komen de nummers 1 en 2 van de Blom Cup afgelopen zomer aan start, de Chaman-zoon Kaiden en Dallas VDL-zoon Kallas.

Jumping de Achterhoek
De tweede competitiewedstrijd van de Blom Hengstencompetitie zal voor het eerst verreden worden in Vragender tijdens Jumping de Achterhoek. Vanaf donderdag 21 november tot en met zondag 1 december vind je hier paardensport op hoog niveau, diverse zakelijke bijeenkomsten, een restaurant aan de piste, meerdere feestavonden, diverse stands en meer. Tijdens deze zesde editie van Jumping de Achterhoek zal er weer een groot internationaal publiek van paardenliefhebbers aanwezig zijn om van de sport te genieten. Van 20 t/m 24 november vindt de internationale springwedstrijd voor jeugdruiters plaats. De internationale CSI1* & CSI2* is van 27 november t/m 1 december. Binnen deze twee weken, vindt op 25 november de tweede competitie van de Blom Hengstencompetitie plaats op dit evenement.

Startlijsten dressuur Kronenberg 11 november
Startlijsten springen Kronenberg 12 november

Bent u niet in de gelegenheid om naar de competitiewedstrijden te komen? Alle competitiewedstrijden én de finale zijn ook live te volgen via KWPN.tv. De livestream is gratis voor zowel leden als niet-leden. Daarnaast kunnen KWPN(.tv)-leden de video’s terugkijken via On Demand.

Wilt u meer weten over de Blom Hengstencompetitie Springen en/of de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur, of de deelnemende hengsten, starlijsten, uitslagen en tussenstanden bekijken? Wij hebben voor de Hengstencompetitie een speciale overzichtspagina gemaakt.

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 119,50

Lidmaatschap KWPN

  • Word nu lid van het KWPN en krijg de laatste maanden van dit jaar gratis, daarbij bent u ook heel 2021 lid voor het tarief van 2020: 119,50 euro (incl. BTW)
  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners