Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Tuigpaard Image HBC is door de HBC Stal verkocht aan Stal Haarsma. Dit geweldig presterende tuigpaard dat door Harry van Middelaar fantastisch klaargemaakt is voor de sport, heeft de afgelopen zes wedstrijden de grote limiet gewonnen.

Wij denken dat Image bij Stal Haarsma precies op zijn plaats is, omdat dit paard bovengemiddeld geschikt is voor het enkelspan, damesnummer en de meerspannen. Stal Haarsma staat bekend om de liefde voor meerspannen en dit is voor ons ook de belangrijkste reden geweest om dit te doen.

Zelf hebben wij een fantastische zoon van Image HBC op de komende hengstenkeuring en daarnaast hebben wij nog een aantal talentvolle jonge tuigpaarden op stal. Wij bedanken Harry voor al het werk dat hij in dit paard heeft gestoken en wensen de familie Haarsma veel succes met dit bijzondere paard. 

Onlangs kocht Uilke Haarsma ook de Cizandro-dochter India van Anton Kogelman. Kogelman was zeer succesvol met deze vosblesmerrie met als bijzonder hoogtepunt het behalen van de vierde plaats in de Finale der Nationale vorig jaar op de Nationale Tuigpaardendag. De altijd met heel veel allure optredende India heeft 70 winstpunten. Of India en Image een span zullen gaan vormen weet Haarsma nog niet. Zijn voormalige topspan Imposant (v. Eebert) en Celebration (v. Manno) heeft hij verkocht.

Van Image hebben wij nog diepvries sperma in voorraad wat niet is mee verkocht en verkrijgbaar is bij de HBC Stal in Boijl.

Bron: HBC Stal 
Foto: Jacob Melissen

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners