Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

In de EPTM-test kan een ‘groene’ merrie in een korte periode transformeren naar een bereden merrie met (meerdere) predicaten. Het is mede hierdoor dat veel fokkers en merriehouders gretig gebruik maken van deze merrietesten. De aanmeldingen gaan meestal hard en vaak zitten deze testen al vroeg vol, echter op het moment dat de test start komt het wel eens voor dat een fokker/eigenaar zijn of haar merrie vergeet af te melden omdat ze inmiddels is verkocht, niet fit is of vanwege andere redenen niet kan deelnemen, dit is jammer voor de mensen die op de wachtlijst staan en last minute het niet geregeld krijgen om hun merrie naar Ermelo te brengen. Vanaf heden worden er daarom voor nieuwe aanmeldingen voor de EPTM-test reserveringskosten a 100 euro (incl. btw) in rekening gebracht.

Deze reserveringskosten worden na aanmelding direct afgeschreven van uw rekening. Twee weken voorafgaand aan de deelname van de test, worden de standaardkosten voor deelname afgeschreven. De eerder betaalde reserveringskosten worden bij dit bedrag in mindering gebracht. Bij afmelding betaalt u wel de reserveringkosten maar geen kosten voor deelname. Alleen indien u een dierenartsverklaring kan overleggen vervallen ook de reserveringskosten. In totaal betaalt u niet meer dan voorheen voor de EPTM-test als uw merrie deelneemt.

Wilt u uw merrie aanbieden voor de EPTM? De data voor 2020 zijn bekend en het is ook mogelijk om uw merrie(s) hiervoor aan te melden. De data zijn:

Meer informatie over de EPTM

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners