Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Maandag 25 november vindt de tweede voorselectie van de Blom Hengstencompetitie Springen voor het eerst plaats op Jumping De Achterhoek in Vragender. De startlijsten van deze competitiewedstrijd staan nu online.

Het is dit jaar voor het eerst dat een competitiewedstrijd van de Blom Hengstencompetitie Springen wordt verreden tijdens Jumping De Achterhoek. Het aanstaande weekend komen de internationale jeugdruiters in actie, het weekend erna staat een CSI1* en een CSI2* op het programma in Vragender. Op deze manier wordt de Blom Hengstencompetitie geïntegreerd in een internationaal evenement met een prachtige ambiance. Paardensportcentrum Lichtenvoorde is voor dit evenement al helemaal in kerstsfeer gebracht en de losrijdpiste is voorzien van een nieuwe bodem. Jumping de Achterhoek is een begrip in de Achterhoek en ver daarbuiten, deze wedstrijd trekt jaarlijks meer dan 15.000 bezoekers.

Programma
Dinsdag 12 november trapte de Blom Hengstencompetitie af op Equestrian Centre de Peelbergen. Daar verschenen bijna 70 combinaties in de baan en ook in Vragender is de startlijst drukbezet. Het programma begint om 17:00 uur met de klasse Z. De winnaar van de vorige competitiewedstrijd, Important Style VK (v.Falaise de Muze) staat voor deze rubriek niet op de startlijst. Regerend kampioen in zowel de Blom Hengstencompetitie als de Blom Cup Ipsthar (v.Denzel v’t Meulenhof) is er in Vragender wel bij. In de klasse M, die om 18:25 uur begint, zullen Bart Bles en Jumper Verdi wederom een gooi doen naar de overwinning. Het programma sluit om 20:15 uur af met 20 vierjarige hengsten in de klasse L. De zeven KWPN-goedgekeurde hengsten die in Kronenberg foutloos bleven in deze rubriek, komen ook volgende week aan de start. Bezoek Jumping De Achterhoek om te zien of zij daar hun succes evenaren!

Bent u niet in de gelegenheid om naar de competitiewedstrijden te komen? Alle competitiewedstrijden én de finale zijn ook live te volgen via KWPN.tv. De livestream is gratis voor zowel leden als niet-leden. Daarnaast kunnen KWPN(.tv)-leden de video’s terugkijken via On Demand.

Wilt u meer weten over de Blom Hengstencompetitie Springen en/of de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur, of de deelnemende hengsten, startlijsten, uitslagen en tussenstanden bekijken? Wij hebben voor de Hengstencompetitie een speciale overzichtspagina gemaakt.

Foto Kincsem – Eva van den Adel

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners