Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De catalogi van de eerste bezichtiging 2019 zijn vandaag verstuurd! De catalogus bevat een overzicht van alle dressuur-, spring-, en Gelderse hengsten die zijn aangemeld voor de eerste bezichtiging van de KWPN Hengstenkeuring 2019/2020. Deze vindt plaats op het KWPN-centrum in Ermelo van 27 november t/m 10 december.

De bestellingen voor de catalogus stroomden binnen en vandaag zijn alle bestellingen op de post gedaan, ook de eigenaren van de hengsten mogen de catalogus een dezer dagen in de bus verwachten. In totaal zijn er circa 500 hengsten aangemeld voor de eerste bezichtiging. De springhengsten zijn verdeeld over de dagen woensdag 27 november t/m dinsdag 2 december én maandag 9 december. Op woensdag 27 november komen de Gelderse hengsten in de baan en van woensdag 3 tot en met zaterdag 7 december zijn de dressuurhengsten aan de beurt.

Benieuwd naar alle hengsten? De catalogus is nog beschikbaar via de KWPN Webshop en is ook verkrijgbaar bij het secretariaat op de eerste bezichtiging in Ermelo voor €12,50.

U bent van harte welkom om de verrichtingen van de hengsten te komen bekijken. Alle dagen beginnen om 8.00 uur met de beoordeling van het exterieur en beweging op het straatje, vanaf circa 11.30 - 12.00 uur vervolgt het programma met het vrijbewegen/vrijspringen. Bekijk de speciale overzichtspagina van de eerste bezichtiging 2019 voor meer informatie.

Niet in de gelegenheid om naar Ermelo te komen? U kunt ook alle dagen de verrichtingen in de kooi volgen op KWPN.tv.

Meer weten over de eerste bezichtiging? Lees dan hier verder.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners