Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het is Wereld Televisiedag vandaag! Een goede reden om de beste KWPN.tv-items van dit jaar nog eens onder de aandacht te brengen. Op KWPN.tv geniet je 24 uur per dag van reportages, bedrijfsbezoeken, journaals en livestreams. Alle fokrichtingen komen aan bod, van de kleine fokker tot aan de grote fokker en van jongepaardenspecialisten tot aan de topsporter.

Het allerbeste bekeken tv-item van dit jaar is het magische weerzien met Totilas op de KWPN Stallion Show. Met interview beelden van Edward Gal en Matthias Alexander Rath en prachtige beelden van uiteraard Totilas en enkele van zijn fantastische zonen.

Sinds kort wordt een nieuwe serie uitgezonden op KWPN.tv: Living Legends. In de eerste aflevering brachten we een bezoek aan levende legende Heartbreaker en deze video staat nu al op de tweede plaats.

Op de derde plaats staat KWPN Ontmoet Dominique Fillion, waarin zij de hengst Four Legends voorstelt.

Van alle KWPN-goedgekeurde hengsten worden na afloop video’s gemaakt met daarin beelden van het verrichtingsexamen en de behaalde cijfers. Komme Casall heeft de best bekeken video op zijn naam.

Op de vijfde plaats zien we een hengst met een enorme staat van dienst: GLOCK’s Johnson TN. Tijdens de KWPN Stallion Show nam hij afscheid van de sport.

Het best bekeken tuigpaarditem is KWPN Ontmoet Antoon Epskamp, die tijdens de Nationale Tuigpaardendag werd gehuldigd als Fokker van het Jaar.

Gevolgd door Marc Houtzager als beste bekeken springitem.

Om alle fokrichtingen compleet te maken, volgt KWPN Ontmoet Janneke Gnodde. Zij laat zien hoe zij op Texel haar Gelderse paardenfokkerij runt.

Op KWPN.tv vind je nog veel meer leuke items. Zo zijn we dit jaar ook op bezoek geweest bij Joyce Lenaerts, Academy Bartels, Roy Wilten, Stoeterij Beltmanshoeve en brachten we een bezoek aan de afstammelingenkeuring, het Para-dressuurteam, het kampioenschap vijfjarige eventingpaarden. Oftwel voor ieder wat wils!

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners