Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Nog minder dan een maand te gaan tot de tweede KWPN Online Stallion Auction. Na het succes van vorig jaar, staat deze online veiling opnieuw op de kalender. Bent u op zoek naar jong talent, waar u direct mee aan de slag kunt? Houd dan de veilingpagina goed in de gaten.

De collectie gaat online op maandag 16 december, het bieden start op vrijdag 20 december en maandag 23 december sluit de veiling. In deze veiling gaat een select gezelschap van eerste- en tweedebezichtigingshengsten onder de digitale hamer.

Eerste- en tweede bezichtiging
De veiling is speciaal voor hengsten die hebben deelgenomen aan de eerste bezichtiging, ongeacht of zij worden doorverwezen naar de tweede bezichtiging. Na de eerste bezichtiging komt de collectie online op de veilingwebsite, dezelfde website als waar ook de veulens van de KWPN Online Veulenveiling worden geveild. De hengsten worden gepubliceerd met uitgebreide informatie inclusief foto- en video opnames die gemaakt worden tijdens de eerste bezichtiging. Tevens zijn alle hengsten beoordeeld door een KWPN-inspecteur, zijn zij klinisch gekeurd en zijn er röntgenologische foto’s aanwezig.

Veilingsucces
Vorig jaar werd de veiling voor het eerst georganiseerd en bestond de collectie uit interessante hengsten. De door Rinus Blom aangekochte Vannan-zoon Vandinos G Z is in september goedgekeurd door Studbook Zangersheide. Een mooi eerste succes voor deze veiling!

Data eerste bezichtiging
De eerste bezichtiging vindt plaats van 27 november tot en met 10 december. Benieuwd naar alle hengsten? Bestel dan de catalogus van de eerste bezichtiging via de KWPN Webshop. De catalogus is ook verkrijgbaar bij het secretariaat op de eerste bezichtiging in Ermelo. Voor de groepenindeling, uitslagen en meer is een speciale overzichtspagina gemaakt.

Heeft u vragen over de KWPN Online Stallion Auction? Neem dan contact met ons op via e-mail: salespromotion@kwpn.nl of via telefoonnummer: 0341-255 511. Registreren als bieder is eenvoudig en gratis, tevens houden wij u op de hoogte van al het veilingnieuws.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners