Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Over twee dagen is het zover, dan gaan de eerste bezichtigingen van start. Van 27 november tot en met 10 december komen beloftevolle bijna driejarige hengsten samen op het KWPN-centrum in Ermelo. De definitieve groepenindeling staat inmiddels online.

In totaal komen er circa 500 hengsten in de baan tijdens de eerste bezichtiging. De springhengsten zijn ingedeeld van woensdag 27 november t/m dinsdag 2 december én maandag 9 december. Op woensdag 27 november komen ook de Gelderse hengsten in de baan en van woensdag 3 tot en met zaterdag 7 december zijn de dressuurhengsten aan de beurt. Op dinsdag 10 december is de nakeuring voor zowel de spring- dressuur als de Gelderse hengsten.

Deelnemende hengsten
Benieuwd naar alle hengsten? Bestel dan de catalogus van de eerste bezichtiging via de KWPN Webshop. De catalogus is ook verkrijgbaar bij het secretariaat op de eerste bezichtiging in Ermelo. Voor de groepenindeling, uitslagen en meer is een speciale overzichtspagina gemaakt.

Volg de eerste bezichtiging live
Bent u niet in de gelegenheid om de hengsten live te komen bekijken in Ermelo? Alle dagen zijn de verrichtingen in de kooi te volgen via KWPN.tv. De livestream is gratis voor zowel leden als niet-leden. Daarnaast kunnen KWPN(.tv)-leden de video’s terugkijken via On Demand.

Online hengstenveiling
De hengsten die meedoen aan de eerste bezichtiging kunnen worden aangemeld voor de KWPN Online Stallion Auction of de KWPN Select Sale. De KWPN Online Stallion Auction is speciaal voor eerste- én tweede bezichtigingshengsten. De hengsten van de KWPN Online Stallion Auction worden na de eerste bezichtiging online geveild via www.kwpn.auction. Deze collectie gaat online op maandag 16 december, het bieden start op vrijdag 20 december en maandag 23 december sluit de veiling.

KWPN Select Sale
De KWPN Select Sale is uitsluitend voor hengsten die zijn doorverwezen naar de tweede bezichtiging en vindt plaats tijdens de KWPN Stallion Show in ‘s-Hertogenbosch. De veiling voor springhengsten is op donderdag 30 januari en de veiling voor dressuurhengsten op zaterdag 1 februari.

Gratis KWPN-muts tijdens eerste bezichtiging
Met de koude dagen voor de deur is een warme KWPN-muts waarschijnlijk een welkome aanvulling op uw garderobe. En deze krijgt u gratis bij de receptie van het KWPN-kantoor tijdens de eerste bezichtiging! Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is het opschonen van uw paarden door het melden van overleden paarden en hierbij het paspoort en registratiebewijs inleveren, het melden van paarden die niet meer op uw naam staan en het overschrijven van paarden op uw naam tegen het tarief van €24,25 (lever direct het paspoort en registratiebewijs in). Tijdens de eerste bezichtiging kunt u dit soort wijzingen doorgeven aan de receptie zodat zij dit direct kunnen verwerken in ruil daarvoor krijgt u een KWPN-muts.

Bekijk de groepenindeling

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners