Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Op Jumping De Achterhoek is vanmiddag de Blom Hengstencompetitie Springen van start gegaan met de klasse Z. Daarin pakte de hengst Casago II de winst en eindigde Cascadello Boy RM als tweede.

Als eerste starter in de zevenkoppige barrage ging Bart Lips gelijk voortvarend van start met de hengst Casago II. Met korte wendingen zette hij direct een uitstekend resultaat neer, waar vervolgens alle andere duo’s zich op stukbeten. Inga Schuurman deed een goede poging en kwam het meest dichtbij de winnaar met de KWPN-goedgekeurde hengst Cascadello Boy RM (Cascadello I uit Baloudora van Balou du Rouet, fokker J. Ruijter uit Rees). Ook Vincent Geerink zette een snelle, foutloze ronde neer met de KWPN-goedgekeurde hengst Ice Breaker E.B. (Action Breaker uit Zsa Zsa elite IBOP-spr PROK van Quite Easy I, fokker H. ter Harmsel uit Enter) en finishte zodoende als derde in Vragender.

Snelle rit
De snelste barragerit kwam op naam van Alex Gill met de KWPN-goedgekeurde hengst Inaico VDL (Indoctro uit Beach Quella van Baloubet du Rouet, fokker J. Aegten uit Bocholt), die onderweg tegen een foutje aanliep en daarmee terugzakte naar de vierde plaats met deze volle broer van het Grand Prix-springpaard Hello M’Lady.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de competitiewedstrijden te komen? Alle competitiewedstrijden én de finale zijn ook live te volgen via KWPN.tv. De livestream is gratis voor zowel leden als niet-leden. Daarnaast kunnen KWPN(.tv)-leden de video’s terugkijken via On Demand.

Wilt u meer weten over de Blom Hengstencompetitie Springen en/of de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur, of de deelnemende hengsten, starlijsten, uitslagen en tussenstanden bekijken? Wij hebben voor de Hengstencompetitie een speciale overzichtspagina gemaakt.

JS voor KWPN / Foto Cascadello Boy RM - DigiShots

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners