Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Tijdens de eerste wedstrijd van de Blom Hengstencompetitie zat het Steven Veldhuis en de KWPN-goedgekeurde hengst Je Suis Equus Tame niet helemaal mee maar vandaag zetten ze daar een fraaie zege tegenover.

Vorig jaar maakte Je Suis Equus Tame (Qlassic Bois Margot uit Tame Tame van Quaprice Z, fokker S.N.C. Brohier uit St.Come du Mont) van Jan Greve al menigmaal een goede indruk in de Blom Hengstencompetitie onder Steven Veldhuis. Zojuist bewees hij op Paardencentrum Lichtenvoorde opnieuw een klasse apart te zijn. Met een razendsnelle rit in een sterk bezette barrage zette de vijfjarige KWPN-goedgekeurde hengst de klasse M op naam. In totaal eindigden vier KWPN-goedgekeurde hengsten in de top vijf van deze wedstrijd, die net als de vanaf 20.15 uur live te volgen klasse L te zien is op KWPN.tv. Met de goed meewerkende Jumper Verdi (Verdi uit Votti Lottie ster pref prest PROK van Fuego du Prelet, fokker André Weernink uit Borculo) deed Bart Bles een serieuze poging om Steven en Je Suis Equus Tame te verslaan maar slaagde hierin net niet. Zo eindigde de winnaar van de eerste competitiewedstrijd nu als tweede.

Snel en foutloos
De Toulon-zoon Just One (uit Kyolga keur sport-spr sport-dres pref prest van G.Ramiro Z, fokker Hetty Melgerd uit Uitgeest) deed onder Megan Laseur goede zaken door als derde te eindigen, terwijl de vlugge en voorzichtige Justice HL (Harley VDL uit Noblesse Oblige elite pref prest PROK van Epilot, fokker Corry Dolstra uit Noordwolde) onder Caroline Müller als vijfde finishte.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de competitiewedstrijden te komen? Alle competitiewedstrijden én de finale zijn ook live te volgen via KWPN.tv. De livestream is gratis voor zowel leden als niet-leden. Daarnaast kunnen KWPN(.tv)-leden de video’s terugkijken via On Demand.

Wilt u meer weten over de Blom Hengstencompetitie Springen en/of de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur, of de deelnemende hengsten, starlijsten, uitslagen en tussenstanden bekijken? Wij hebben voor de Hengstencompetitie een speciale overzichtspagina gemaakt.

JS voor KWPN / Foto Je Suis Equus Tame - DigiShots

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners