Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vorige week nog werden de eigenaren en fokkers van Explosion W gehuldigd in Praag. Nu maakt zijn ruiter Ben Maher bekend dat de zoon van Chacco-Blue twee nieuwe eigenaren heeft. Poden Farms heeft de bruine ruin verkocht aan Pamela Wright en Charlotte Rossetter.

Volgens Maher gingen aan de verkoop meerdere biedingen en onderhandelingen vooraf. Het doel van Neil Moffitt van Poden Farms was om de combinatie Explosion W – Ben Maher in stand te houden en het paard te behouden voor de Britse springsport. Dat is met de verkoop gelukt.

Geweldig avontuur
“Explosion W is bijna vier jaar bij Poden Farms geweest en we hebben een geweldige avontuur met elkaar beleefd,” aldus Moffitt. “We wensen Pamela Wright en Charlotte Rossetter het allerbeste en we kijken ernaar uit om de rest van het verhaal zich te zien ontwikkelen.” De nieuwe eigenaren laten weten uit te kijken naar de toekomst met Explosion W. “We zijn verheugd om aan deze reis te beginnen met Ben Maher, met wie dit paard een fantastische relatie heeft.”

Dankbaar
Ben Maher blijft de andere paarden van Poden Farms rijden, laat hij weten. “Explosion W heeft een enorme stempel op mijn leven gedrukt de afgelopen jaren. Ik ben Pamela Wright en Charlotte Rossetter ontzettend dankbaar dat ze mij hun waardevolle paard toevertrouwen. Ik ben benieuwd naar wat de toekomst ons brengt.”

Afgelopen weekend won Explosion W nog op fenomenale wijze de LGCT Super Grand Prix in Praag.

Bron: De Hoefslag 
Foto Explosion W: Dirk Caremans

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners