Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vandaag zijn de eerste bezichtiging begonnen. Om 8.00 uur kwamen de hengsten aan en om 11.30 uur trapten de Gelderse hengsten de verrichtingen in de kooi af. Na elke groep komt de uitslag online op de speciale overzichtspagina waar straks ook de fotogalerij te vinden is. Daarnaast zijn de verrichtingen in de kooi live te volgen via KWPN.tv.

Vandaag komt er één groep Gelderse hengsten in de kooi voor de eerste bezichtiging. Deze worden gevolgd door drie groepen van springhengsten die hun kwaliteiten gaan tonen aan de KWPN-inspecteurs. Na iedere groep stappen de hengsten rond en wordt de uitslag bekend gemaakt. Startlijsten en uitslagen zijn te vinden op de speciale overzichtspagina. Aan het eind van de dag worden op deze pagina tevens de doorverwezen hengsten toegevoegd aan de fotogalerij.

Gratis KWPN-muts tijdens eerste bezichtiging
Met de koude dagen voor de deur is een warme KWPN-muts waarschijnlijk een welkome aanvulling op uw garderobe. En deze krijgt u gratis bij de receptie van het KWPN-kantoor tijdens de eerste bezichtiging! Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is het opschonen van uw paarden door het melden van overleden paarden en hierbij het paspoort en registratiebewijs inleveren, het melden van paarden die niet meer op uw naam staan en het overschrijven van paarden op uw naam tegen het tarief van €24,25 (lever direct het paspoort en registratiebewijs in). Tijdens de eerste bezichtiging kunt u dit soort wijzingen doorgeven aan de receptie zodat zij dit direct kunnen verwerken in ruil daarvoor krijgt u een KWPN-muts.

Deelnemende hengsten
Benieuwd naar alle hengsten? Bestel dan de catalogus van de eerste bezichtiging via de KWPN Webshop. De catalogus is ook verkrijgbaar bij het secretariaat op de eerste bezichtiging in Ermelo.

Bekijk de eerste bezichting live
Ga naar de speciale overzichtspagina

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners