Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De KWPN-erkende hengst Hexagon’s Double Dutch liep in de wereldbekerkwalificatie in Salzburg naar een vijfde plek in de Grand Prix en een zesde plek in de kür op muziek.

Na de Wereldbeker van Salzburg staan Thamar Zweistra en de hengst Hexagon’s Double Dutch (Johnson uit Ushimanda keur prest IBOP-dres sport-dres v.Rubiquil, fokker L.F.L. van Lieren uit Schiedam) op een tiende plek in de tussenstand. In de Grand Prix scoorde de vos 70,470%, wat de combinatie een vijfde prijs opleverde. Hun technische kür werd beloond met een score van 76,040% en een zesde plek.

Heel tevreden
“De Grand Prix was foutloos, maar mocht wat flitsender”, vertelt Thamar over haar weekend in Salzburg. “Met de kür was ik echt heel blij. Hij stond er fijn aan en was mooi actief, het was een hele fijne kür op muziek. Ik had nog een foutje in de serie om de twee, maar die heb ik nog een keer opnieuw gedaan op de reservelijn. Voor de rest was ik er heel tevreden over, de eners waren twee keer heel mooi en groot en ook de pirouettes waren heel goed.” De volgende wedstrijd op de planning van Thamar en Double Dutch, is de Wereldbeker van London Olympia.

Uitslagen
Zowel de Grand Prix als de kür werd gewonnen door Isabell Werth en Emilio (v.Ehrenpreis). Op de zevende plek eindigde eveneens een zoon van GLOCK’s Johnson TN, Eddieni (uit Zodienirava elite pref prest EPTM-dres sport-dres PROK v.Negro, fokker E. Trouwborst-Dumoré uit Standdaarbuiten). Onder Patrik Kittel liep hij naar 75,860%. Timna Zach en Chico (Johnson uit Carla keur prest sport-dr van Pretendent, fokker Th. de Haas uit Beers) scoorden 71,795% in de kür.

MvE voor KWPN

Foto: Hippo Foto

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners