Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Marc Houtzager kan met een tevreden gevoel thuiskomen vanaf CSI5*-W Casas Novas in het Spaanse La Coruna. Met Sterrehof’s Dante eindigde hij als tweede in de Grand Prix en als vijfde in de Wereldbeker.

In de op zaterdagavond verreden Longines Grand Prix behoorden Marc Houtzager en de Canturano-dochter Sterrehof’s Dante sport-spr (uit Zidante ster IBOP-spr sport-dres d-oc van Phin Phin, fokker J.W.J. Soeter uit Stokkum) tot de vier combinaties die mochten terugkeren voor de barrage. Daarin was hun tijd weliswaar de snelste, maar één balk gooide hen terug naar de tweede plaats. De zege ging naar de enige dubbel foutloos rijdende Denis Lynch met Rubens LS la Silla (v.Rebozo LS la Silla).

Wereldbeker
Maikel van der Vleuten zorgde vandaag voor een Nederlandse overwinning in de Wereldbeker van La Coruna. Daarvoor zadelde hij de Bustique-zoon Beauville Z. In deze rubriek kwamen Marc en Sterrehof’s Dante opnieuw aan de start en bleven ze in zowel het basisparcours als de barrage foutloos. Ditmaal konden ze als vijfde opstellen in de prijsuitreiking.

Grandorado TN geplaatst
Vandaag deed Willem Greve goede zaken met de KWPN-goedgekeurde hengst Grandorado TN (Eldorado van de Zeshoek uit Charmieque elite IBOP-spr EPTM-spr sport-spr PROK van Carolus II, fokkers Dick Verhoeven en Marinus Rietberg). In het direct op tijd verreden 1.50m leidde hun foutloze rit tot de achtste prijs. In totaal eindigden vijf KWPN’ers in de top-tien.

JS voor KWPN / Archieffoto Sterrehof's Dante - HippoFoto

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners