Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Eén van de vaste programmaonderdelen van de KWPN Stallion Show is de VHO Trofee. Nieuw dit jaar zijn de voorselecties hiervoor. Tijdens de Hengstencompetitie Dressuur in Zuidbroek bemachtigen alle combinaties die boven de 69% scoren een ticket voor de KWPN Stallion Show. Tijdens de voorselectie wordt de Prix st. Georges-proef verreden.

De VHO trofee is jaarlijks één van de hoogtepunten van de KWPN Stallion Show. In deze rubriek strijden goedgekeurde hengsten tegen elkaar op Lichte Tour-niveau. Dit jaar kunnen de hengsten zich via voorselecties selecteren.

Extra voorselectie in Zuidbroek
Op 28 december vindt de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur plaats in Zuidbroek, hier bemachtigen alle combinaties die boven de 69% scoren een ticket voor de VHO Trofee op de KWPN Stallion Show. Naast de geselecteerde combinaties kan het KWPN nog wildcards voor de finale vergeven aan in het buitenland gestationeerde KWPN-hengsten die in de Lichte Tour uitkomen. De VHO Trofee gaat om een kür op muziek op Lichte Tour-niveau en staat op vrijdagavond 31 januari op het programma van de KWPN Stallion Show.

Voorselectie Ermelo
De hengstencompetitie in Ermelo sloot af met de voorselectie voor de VHO trofee. De KWPN-hengsten Geniaal (v. Vivaldi), Hermès (v. Easy Game) en Foundation (v. United) hebben zich via deze selectie weten te plaatsen voor de VHO trofee tijdens de KWPN Stallion Show in ’s-Hertogenbosch.
 

Inmiddels is het voor iedereen mogelijk om tickets te kopen voor de KWPN Stallion Show. Wacht niet te lang en koop uw kaarten met speciale korting in de voorverkoop. Koop hier uw tickets.

Bekijk hier de overzichtspagina voor de KWPN Stallion Show

Foto: Leanjo de Koster

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners