Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Tijdens de eerste bezichtiging zijn er twee vierjarige springhengsten doorverwezen naar de tweede bezichtiging. De tweede bezichtiging voor de 4- t/m 7-jarige springhengsten bestaat uit de deelname aan een aantal door de hengstenkeuringscommissie aan te wijzen wedstrijden.

De twee vierjarige springhengsten King Blue (Zirocco Blue VDL uit Gonita elite IBOP-spr van Andiamo, fokker J. en G. Hiemstra-Dijkstra uit Dronrijp) geregistreerd op naam van H.C. Verhagen uit Schoorl en Kayne (Arezzo VDL uit Earl Grey elite pref IBOP-spr van Cardento, fok/ger A.C. van der Peijl uit Oene en mede-geregistreerde D. Kamal) zijn aangewezen voor de tweede bezichtiging. Deze hengsten zijn tijdens de eerste bezichtiging op exterieur en stap en draf op de harde bodem beoordeeld en worden in plaats van het vrijspringen beoordeeld op het springen onder het zadel tijdens de aangewezen wedstrijden.

Aangewezen wedstrijden
De twee aangewezen wedstrijden zijn de Hengstencompetitie in Zuidbroek op 28 december 2019 en de springwedstrijd bij de Voornruiters in De Meern op 10 Januari 2020. De hengsten zullen tijdens deze twee wedstrijden bekeken worden door de hengstenkeuringscommissie springen. Na afloop van deze wedstrijden zal de hengstenkeuringscommissie een besluit nemen welke hengsten worden uitgenodigd voor de presentatie van de aangewezen hengsten in Den Bosch tijdens de KWPN Stallion Show.

Foto: King Blue

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners