Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Het wordt een propvolle dag tijdens de Hengstenkeuring Tuigpaard op 4 januari. Naast de ruim 40 driejarige hengsten die aan de start staan van het selectietraject, komt daarnaast een groot deel van de reeds goedgekeurde hengsten zich aan het publiek laten zien.

In maar liefst 6 groepen worden de driejarige hengsten, aangemeld voor de eerste bezichtiging, tijdens het ochtendprogramma door de hengstenkeuringscommissie beoordeeld. De betere hengsten worden uitgenodigd om zich tijdens het middagprogramma nogmaals te presenteren. Dan besluit de hengstenkeuringscommissie of de hengst al dan niet ster wordt verklaard of naar de tweede bezichtiging wordt doorverwezen.

Het afwisselende middagprogramma laat verder een groot aantal oudere hengsten zien, die zich aan de hand, aan de lange lijnen of in tuig komen presenteren. Daarnaast staat er een aantal shows gepland, waarvan we de inhoud uiteraard nog niet verklappen..

Als VIP op de hengstenkeuring
Wilt u vanaf de VIP-tribune genieten van de Hengstenkeuring? Dat kan! Voor 85 euro per persoon (incl. BTW) boekt u een plaats op de loge aan een zespersoons tafel, inclusief hapjes en drankjes (u hoeft geen hele tafel te kopen). Een lunch kan apart worden bijgeboekt voor 15 euro (incl. BTW) per persoon. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Irene van der Peijl (peijl@kwpn.nl, tel.nr. 0341-255 582).

Catalogus
De catalogus, waarin u alle informatie vindt over de aangeboden hengsten, is te verkrijgen aan de kassa van de Hengstenkeuring op 4 januari.

Programma Hengstenkeuring Tuigpaard 
Meer informatie over de Hengstenkeuring Tuigpaard

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners