Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

In het verleden is er in samenwerking met de VHO (Vereniging Hengsten Opfokkers) een zogenaamd Handelsplein tijdens de Hengstenkeuring in Den Bosch georganiseerd. Dit Handelsplein is na het ontstaan van de KSS enige jaren niet meer georganiseerd. Onlangs is in overleg met de VHO afgesproken om de komende hengstenkeuring het Handelsplein opnieuw leven in te blazen.

Doelstelling is om de mogelijkheid te bieden hengsten die minimaal hebben deelgenomen aan de eerste bezichtiging in de Brabanthallen te stallen en aldaar onderhands te verkopen. De onderhandelingen met potentiële kopers worden gedaan door twee afgevaardigden van de VHO. Er zijn op de dressuurdagen longeercirkels beschikbaar en op de springdagen kunnen de hengsten los en vrijspringend aan gegadigden worden getoond.

Gelimiteerd aantal stallen
Aangemelde hengsten kunnen gestald worden in een gelimiteerd aantal speciaal hiervoor beschikbare stallen en dienen bij verkoop direct vrijgemaakt te worden voor eventueel volgende verkoopkandidaten. Op woensdag 29 en donderdag 30 januari kunnen de springhengsten worden aangeleverd en op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari zijn de stallen beschikbaar voor de dressuurhengsten.

Geen bemiddelingskosten
Indien u interesse heeft in deze vorm van afzet kun u zich hiervoor opgeven via Mijn KWPN. Het inschrijfgeld is 250 euro excl. btw voor VHO-leden en 300 euro excl. btw voor niet-VHO-leden. Er zijn geen bemiddelingskosten verschuldigd. De VHO kan bemiddelen in de verkoop, het staat de eigenaar echter vrij zelf de onderhandelingen te voeren.

Contact
Voor vragen kunt u contact opnemen met: Maartje Lanooy,  06-55370731

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners