Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vanavond vanaf 20.00 uur sluiten de biedingen op de hengsten uit de KWPN Online Stallion Auction. Een select gezelschap van 25 hengsten uit de eerste bezichtiging maken deel uit van de collectie.

Het is bij de potentiele kopers niet onopgemerkt gebleven dat het een interessante collectie jonge hengsten betreft. De veilingwebsite is de afgelopen week al vaak bezocht. Niet alleen Nederlanders weten de weg naar de veilingwebsite, ook aan buitenlandse interesse ontbreekt het niet. Er zijn het weekend al biedingen gedaan door bieders uit Amerika, Mexico, Nieuw-Zeeland, Polen, Spanje, Frankrijk, Portugal, Hongarije, Verenigd Koninkrijk, Zweden, België en Nederland. De echte biedduels zullen vandaag plaats gaan vinden, vanaf 20.00 uur sluit de veiling.

Genetisch interessant
Er is volop sport te vinden in de moederlijnen. Niet zo maar sport, maar sport op het allerhoogste niveau. De 25 genetisch interessante eerstebezichtigingshengsten zijn verwant aan vele (inter)nationale sportpaarden. Dus bent u op zoek naar een veelbelovend sportpaard of interessante hengst? Maak dan uw keus en bied mee. Met hengsten uit de moederlijn van de wereldkampioenen Asterix en Jovian, de Grand Prix-hengst Tango en vele (inter)nationale Grand Prix-dressuurpaarden is deze collectie om van te watertanden. Ook de springhengsten mogen er zijn met moederlijnen die barsten van de internationale sportpaarden.

Vaderdieren
De dressuurhengsten stammen af van de bewezen vaderdieren Negro, Obelisk en Spielberg en van de jonge beloftevolle hengsten GLOCK’s Toto Jr., Total US, Daily Diamond, In Style, Hennessy en Expression. Bij de springpaarden zien we de bewezen vaderdieren Eldorado van de Zeshoek, Epleaser van ’t Heike, Corland, Vittorio, Indoctro, Apardi en Balou du Rouet Z. Ook de jonge beloftevolle hengsten Classe HS, Chapeau TN, Don Diablo HX, Casago, Heart Touch en Gorbatsjov hebben nakomelingen in de KWPN Online Stallion Auction.

Alle hengsten zijn gekeurd
De veilinghengsten hebben allemaal een volledige veterinaire sportkeuring ondergaan, zowel röntgenologisch als klinisch. Ook heeft een KWPN-inspecteur de hengsten tijdens de eerste bezichtiging bekeken, de inspecteur is tevens benaderbaar voor meer informatie over de hengsten. Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Wim Versteeg: 06-54201800 of via salespromotion@kwpn.nl.

Foto: Macneill

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners