Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Zojuist is de KWPN Online Stallion Auction succesvol afgesloten. Van de 25 eerstebezichtingshengsten zijn tien hengsten naar het buitenland verkocht. Kopers uit België, Duitsland, Frankrijk, Polen, Zweden en de Verenigde Staten sloegen hun slag. Daarnaast kocht een Nederlandse investeerder een hengst aan voor een Egyptenaar.

De Spielberg-zoon Maxim, uit de directe moederlijn van Kardieno, blijft voor 17.000 euro in Nederlandse handen na een intensief biedduel tussen bieders uit de Verenigde Staten, Verenigd Koninkrijk, België, Zweden, Polen en verschillende Nederlanders. Daarmee was hij de veilingtopper van de tweede KWPN Online Stallion Auction.

Het duurste springpaard was de Eldorado van de Zeshoek-zoon Mister-X-Fan Skulenboarch. Hij vertrekt naar Duitsland en werd verkocht voor 15.000 euro. Voor 12.500 euro gaat Expression-zoon Miracle een toekomst tegemoet in de Verenigde Staten. Voor hetzelfde bedrag gaat ook Negro-zoon Molukki naar het buitenland. Hij is handen gekomen van een Zweedse bieder. De gemiddelde prijs van de veiling komt uit op bijna 10.000 euro.

De volgende veiling is de KWPN Select Sale, die voor de 20e keer wordt gehouden tijdens de KWPN Stallion Show. Begin januari wordt de collectie hiervan gepresenteerd op de veilingwebsite www.kwpn.auction. De KSS voor springhengsten is op donderdag 30 januari en voor de dressuurhengsten op zaterdag 1 februari.

Resultaten KWPN Online Stallion Auction

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners