Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vandaag werden vier hengsten aangeleverd voor het najaarsverrichtingsonderzoek. Hiervan zijn twee hengsten afgelopen zomer via de Blom Cup aangewezen en zijn twee hengsten aangeleverd voor het vrijwillig onderzoek. De hengsten gaan aan het onderzoek van 21 dagen beginnen.

Eén van de vrijwillig aangeleverde hengsten is de Numero Uno-zoon Jager (fok/ger. S.J. Kat BV uit Egmond aan den Hoef), die afgelopen zomer de Blom Cup voor vijfjarige springpaarden wist te winnen. Verder is de dressuurhengst Kaiman (v.Dark Pleasure, fok. J.A. & B. Naber uit Vredenheim, ger. Reesink Horses uit Eibergen) aangeleverd voor het vrijwillig onderzoek. De twee via de Blom Cup aangewezen springhengsten zijn de vijfjarige Jerommeke (v.Berlin, fok. H. Hartelief uit Peize, ger. Stal Brouwer uit Gieten & N. Bonvanie uit Boekelo) en de zesjarige Investment (v.Kannan, fok. G.J.H. Markhorst- vd Velde uit Brucht, ger. I. Boon uit Bosch en Duin).
Naast dat er vier hengsten hun intrek hebben genomen in de stallen op het KWPN-centrum, heeft de hengst Lamborghini (v.High Five US) in overleg met de eigenaar het onderzoek verlaten.

Training
Vanochtend is er voor de hengsten van het verrichtingsonderzoek weer een training geweest. Voor de springhengsten was deze onder leiding van Wout Jan van der Schans, en de training van de dressuurhengsten vond plaats onder leiding van Marian Dorresteijn. De volgende beoordeling voor de dressuurhengsten is op maandag 30 december. Voor de springhengsten vindt deze plaats op dinsdag 31 december. Beide dagen begint de beoordeling om 08.00 uur.

Bekijk alle deelnemende hengsten

Foto Jager: Dirk Caremans

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners