Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Net als in Vragender kon Steven Veldhuis zojuist met de KWPN-goedgekeurde hengst Je Suis Equus Tame naar voren treden als winnaar van de klasse M van de Blom Hengstencompetitie in Zuidbroek.

Veel fokkers en geïnteresseerden zijn vandaag afgereisd naar het Groningse Zuidbroek, waar de derde wedstrijd van de Blom Hengstencompetitie wordt verreden. In de klasse M waren zij getuige van mooie sport, met niet minder dan dertien duo’s in de barrage.

Eerdere winnaars
Steven Veldhuis kreeg daardoor met de KWPN-goedgekeurde hengst Je Suis Equus Tame (Qlassic Bois Margot uit Tame Tame van Quaprice zx, fokker S.N.C. Brohier uit St. Come du Mont) de overwinning beslist niet in de schoot geworpen, maar klaarde de klus wel met ogenschijnlijk veel gemak. De atletische hengst werkte uitstekend mee, draaide kort en kwam nergens in de problemen. Daarmee troefden ze onder meer de winnaar van de eerste selectiewedstrijd af: Bart Bles met de KWPN-goedgekeurde hengst Jumper Verdi (Verdi uit Votti Lottie ster pref prest PROK van Fuego de Prelet, fokker André Weernink uit Borculo). Op de derde plaats eindigde de Harley VDL-zoon Jubel ES (uit Maxime O keur prest van Lauriston, f/g Egbert Schep) onder de competitieve ruiter Bart Lips.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de competitiewedstrijden te komen? Alle competitiewedstrijden én de finale zijn ook live te volgen via KWPN.tv. De livestream is gratis voor zowel leden als niet-leden. Daarnaast kunnen KWPN(.tv)-leden de video’s terugkijken via On Demand.

Wilt u meer weten over de Blom Hengstencompetitie Springen en/of de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur, of de deelnemende hengsten, starlijsten, uitslagen en tussenstanden bekijken? Wij hebben voor de Hengstencompetitie een speciale overzichtspagina gemaakt.

JS voor KWPN / Foto Je Suis Equus Tame - Jacob Melissen

 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners