Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Ook de laatste winnaar in Zuidbroek is bekend. De klasse Z werd vakkundig gewonnen door Alex Gill met de KWPN-goedgekeurde hengst Inaico VDL, die deze maand ook al een goede indruk maakte met zijn eerste zonen in de eerste bezichtiging.

Negen combinaties gingen in de barrage van de klasse Z opnieuw met elkaar de strijd aan. Keer op keer werden de resultaten verbeterd, maar er vielen ook enkele favorieten af vanwege een springfout. Het snelste resultaat werd geleverd door Alex Gill met de voorzichtige, vlugge en foutloos springende KWPN-goedgekeurde hengst Inaico VDL (Indoctro uit Beach Quella van Baloubet du Rouet, fokker J. Aegten uit Bocholt). Daarmee won deze volle broer van Scott Brash’ Grand Prix-paard Hello M’Lady deze hengstenrubriek. Eerder werden ze al vijfde in Kronenberg en vierde in Vragender. Jurgen Stenfert kon zich in Zuidbroek met de Catoki-zoon Catch Twenty Two VO Z als tweede opstellen in de prijsuitreiking, net voor de goed springende KWPN-goedgekeurde hengst Indian Gold (Cassini Gold uit S.Zarah 11 stb pref prest van Germus R, fokker J.J. van Dijk uit Ruinerwold) onder Kim Emmen en de eveneens KWPN-goedgekeurde hengst Cascadello Boy RM (Cascadello uit Baloudora van Balou du Rouet, fokker J. Ruyter uit Rees) onder Inga Schuurman.

Bent u niet in de gelegenheid om naar de competitiewedstrijden te komen? Alle competitiewedstrijden én de finale zijn ook live te volgen via KWPN.tv. De livestream is gratis voor zowel leden als niet-leden. Daarnaast kunnen KWPN(.tv)-leden de video’s terugkijken via On Demand.

Wilt u meer weten over de Blom Hengstencompetitie Springen en/of de Anemone Horse Trucks Hengstencompetitie Dressuur, of de deelnemende hengsten, starlijsten, uitslagen en tussenstanden bekijken? Wij hebben voor de Hengstencompetitie een speciale overzichtspagina gemaakt.

JS voor KWPN / Foto Inaico VDL - Jacob Melissen 

€122,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners