Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Aanstaande zaterdag staat alles in het teken van de tuigpaardhengsten die hun opwachting maken op het allereerste KWPN-event van dit jaar, de hengstenkeuring Tuigpaard 2020. Bijna 1.500 tuigpaardliefhebbers reizen zaterdag af naar Ermelo waar hen een programma vol prachtige tuigpaarden wordt voorgeschoteld. Zien we u daar?

Om 08.00 uur start de eerste bezichtiging met de eerste groep, net driejarige, tuigpaardhengsten. Maar liefst 45 tuigpaardhengsten verschijnen één voor één voor de hengstenkeuringscommissie en laten zich van hun beste kant zien. Omstreeks 13.15 uur zit het ochtendprogramma met maar liefst zes groepen hengsten erop en vervolgt het middagprogramma om 13.45 uur.

Jonge en bewezen hengsten
Het middagprogramma is met zorg samengesteld en het ontbreekt de toeschouwer niet aan prachtige tuigpaardhengsten! Naast het bekendmaken van de driejarige hengsten die naar ’s-Hertogenbosch mogen afreizen maakt ook de jonge garde, hengsten die zijn goedgekeurd in 2019, hun opwachting. Eveneens van de partij zijn de bewezen hengsten als Atleet, Cizandro, topaanvoerder Idol en Innovatief. De KWPN-hengsten Ditisem en Hertog Jan laten zich in het tuig bewonderen en ook de showrubrieken ontbreken deze dag niet. Ook de goedgekeurde hengsten Icellie en Bocellies Matteo verschijnen in tuig en aan de hand geven de hengsten Dylano, Delviro HBC, Jesse James, Kapitaal en Kordaat een show weg. Het programma is omstreeks 16.25 uur afgelopen.

Kaartverkoop
Kaarten voor de Hengstenkeuring Tuigpaard op 4 januari zijn te verkrijgen aan de kassa voor 10 euro per volwassene, kinderen van 6 tot en met 11 jaar betalen 5 euro entree en kinderen tot en met vijf jaar mogen gratis naar binnen. U betaalt geen parkeergeld.  

Als VIP op de hengstenkeuring
Wilt u vanaf de VIP-tribune genieten van de Hengstenkeuring? Dat kan! Voor 85 euro per persoon (incl. BTW) boekt u een plaats op de loge aan een zespersoons tafel, inclusief hapjes en drankjes (u hoeft geen hele tafel te kopen). Een lunch kan apart worden bijgeboekt voor 15 euro (incl. BTW) per persoon. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Irene van der Peijl (peijl@kwpn.nl, tel.nr. 0341-255 582).

Livestream KWPN.tv
Niet in de gelegenheid om naar Ermelo af te reizen? Via KWPN.tv is de livestream te volgen van de Hengstenkeuring Tuigpaard. KWPN-leden kunnen het evenement ook op een later moment helemaal terug kijken of een verrichting van een hengst nogmaals bekijken.

Catalogus
De catalogus, waarin u alle informatie vindt over de aangeboden hengsten, is te verkrijgen aan de kassa van de Hengstenkeuring aanstaande zaterdag.

Open de digitale catalogus door op onderstaande afbeelding te klikken.

Meer informatie Hengstenkeuring Tuigpaard
Programma

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners