Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Op zaterdag 29 februari a.s. organiseert Stal de Wiel in samenwerking met KWPN regio Zeeland - traditioneel - de jaarlijkse wedstrijd vrijspringen bij Stal de wiel in Nisse. Doe ook mee!
Aanvang: 12.00 uur (afhankelijk van het aantal deelnemers).

De wedstrijd is opengesteld voor 3- en 4-jarige springpaarden van alle stamboeken, uiteraard zijn ook deelnemers van buiten de provincie welkom. Marinus Den Doelder beoordeelt samen met Tom van de Vijver de paarden en deze worden ook en public toegelicht. Ook zeer interessant dus om te komen kijken, publiek is van harte welkom! Wie gaat er dit keer met de hoofdprijs* - een fijn gevulde envelop -  vandoor? Wij zijn erg benieuwd!

Oefenavond (LET OP! Gewijzigde data! - onderste data zijn correct)
Wil je je paard optimaal voorbereiden? Doe dan ook mee aan de oefenavond op vrijdagavond 17 januari en/of vrijdagavond 14 februari 2020. De kosten voor de oefenavond zijn slechts 10 euro per paard (voldoen bij aanvang).

Aanmelden
Deelname aan de wedstrijd vrijspringen kost € 10,- per paard (voldoen op de dag zelf bij de organisatie). Stuur een mail naar kwpn@zeelandnet.nl en vermeld de naam van het paard, de afstamming in drie generaties, de naam van de fokker, de naam van de eigenaar en alle informatie die bekend is uit de merrielijn (denk aan predicaten en sportresultaten). Vergeet bij je aanmelding niet door te geven aan welke oefenavond(en) je mee wilt doen!

* De hoofdprijs is bestemd voor de eigenaar van het paard dat de hoogste dagscore heeft behaald (drie- en vierjarigen samen).

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners