Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De vrijdagavond van de KWPN Stallion Show staat in het teken van spetterende clinics en presentaties.  Inmiddels is er al een deel van het programma onthuld en vandaag wordt er weer een onderdeel bekend gemaakt. Onder begeleiding van Alex van Silfhout verzorgt Diederik van Silfhout namelijk een clinic met zijn Grand Prix- én KWPN-goedgekeurde hengst Expression!

De Vivaldi-zoon Expression (uit Melody keur pref sport-dres, fokker G.W. van Norel uit Wapenveld) heeft als jong paard altijd goed meegelopen in de hengstencompetities, Pavo Cup en het WK in Verden. In alle subtopklassen werd de hengst Nederlands kampioen, waarvan het winnende Grand Prix-debuut op het NK in 2018 erg bijzonder was. Inmiddels is Diederik met Expression opgenomen in het A-kader. Vorig jaar boekten zij goede resultaten tijdens de internationale Grand Prix-wedstrijden in Lier, Hagen en Geesteren. Tijdens deze wedstrijden werden er in alle proeven top 3-klasseringen behaald.

Door een kleine blessure werd Expression vanaf het NK in mei niet meer uitgebracht. Afgelopen weekend maakte het duo succesvol hun rentree tijdens de subtopwedstrijd in Tolbert. Hier behaalden zij een tweede plek met een score van 72,826%. Wilt u deze topcombinatie bewonderen tijdens de KWPN Stallion Show? Wacht dan niet langer en bestel nu uw kaarten.

Meer informatie KWPN Stallion Show

Foto: Hippo Foto

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners