Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Op de donderdagavond van de KWPN Stallion Show geven topruiters Willem Greve en Sjaak Sleiderink een interessante clinic over de opleiding van jonge springpaarden. Dit doen zij in het zadel van twee jonge paarden van het Springpaarden Fonds Nederland (SFN).

“We geven het publiek een kijkje in de keuken bij de opleiding van deze springpaarden, wat wij denken dat de goede manier is om jonge paarden op te leiden tot hopelijk de grote sport” vertelt Willem Greve. Beide ruiters gaan deze avond te paard, vanuit het zadel gaan zij enige toelichting geven.

SFN II paarden
Het Springpaarden Fonds Nederland is in de afgelopen tien jaar waardevolle partner gebleken van de Nederlandse springsport. Willem Greve en Sjaak Sleiderink zijn beide actief binnen het SFN, zo zijn beide paarden die meelopen in de clinic mede door Willem Greve geselecteerd en staan zij momenteel in training bij Sjaak Sleiderink.  Eén van deze paarden is Juwel SFN. De Etoulon VDL-dochter is vorig jaar aangekocht door SFN II, vanaf dit moment is zij onder het zadel van Sjaak Sleiderink gekomen. Ook Iceman B SFN (v.Mylord Carthago) wordt in de clinic bereden door één van de ruiters, deze ruin liep als vijfjarige mee op het WK Jonge Springpaarden in Lanaken en presteert momenteel op 1.30m niveau met Sjaak.

VHO Trofee/Grote Prijs
Ook in de sportrubrieken komt Willem Greve deze avond aan start met KWPN-hengsten. De VHO Trofee en Grote Prijs worden dit jaar samengevoegd tot één spannende rubriek met uitsluitend KWPN-hengsten. In het 1.40m rijdt Willem de talentvolle Highway M TN (v.Eldorado van de Zeshoek) en in het 1.50m komt hij in de ring met Grandorado TN, tevens een zoon van Eldorado van de Zeshoek.

De KWPN Stallion Show vindt plaats van 29 januari t/m 1 februari. Tickets kunt u hier bestellen, KWPN-leden ontvangen korting op de ticketprijzen. Klik hier voor meer informatie over de KWPN Stallion Show.

Foto: Dirk Caremans

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners