Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Afgelopen zomer beleefden de jeugdteams een succesvolle tijd tijdens de Europese Kampioenschappen dressuur in het Italiaanse San Giovanni in Marignano. Alle vier de Nederlandse teams hebben tijdens dit kampioenschap de zilveren teammedaille gewonnen, daarnaast werden er ook verschillende individuele medailles behaald. Op vrijdagavond 31 januari komen de jeugdteams met hun KWPN’ers naar de KWPN Stallion Show.

Quadrille

De EK-teams van de Children en Junioren gaan samen een quadrille rijden. Uit het Children-team rijden Lara van Nek met Amazing Comeback (v.Negro), Anniek van Dulst met Fontainebleau (v.San Remo) en Maura Knipscheer met Amaretto (v.Krack C) mee. Lara van Nek won afgelopen zomer individueel zilver met haar paard Fariska (v.Vivaldi). Uit het Junioren-team reist Marten Luiten af naar ’s-Hertogenbosch, hij won samen met zijn paard Fynona (v. Ampère) individueel tweemaal de zilveren plak. Ook zien we de Junioren Annemijn Boogaard met Fullspeed TC (v.Ziësto), Pem Verbeek met Fernando Torres (v.Florencio I), Sanne van der Pols met Excellentie (v.Don Schufro) en reserve Chiel van Bedaf met Floris (v.Ampère) terug tijdens de KWPN Stallion Show.

Clinic
Onder begeleiding van de bondscoach Monique Peutz rijden de leden uit het Young Riders- en U25-team van afgelopen zomer mee in een clinic. Het complete zilveren EK-team van de Young Riders komt in actie tijdens de KWPN Stallion Show. Dit team bestaat uit Esmee Donkers, Kimberly Pap, Daphne van Peperstraten en Thalia Rockx. Daphne van Peperstraten verschijnt met haar paard Greenpoints Hotmail (v.Apache) in de ring en Thalia Rockx met Verdi de la Fazenda (v.Florett As). Esmee Donkers en Kimberly Pap hebben dit jaar ook individuele medailles gewonnen gedurende het EK. Zo won Esmee Donkers samen met haar paard Chaina (v.Sir Donnerhall) zilver in de kür op muziek en behaalde Kimberly Pap met het paard Vloet Victory (v.Jazz) de zilveren medaille in de individuele proef en de bronzen medaille tijdens de kür op muziek. Uit het U25-team zullen Jeanine Nieuwenhuis met Great Lady TC (v.Bretton Woods) en Carlijn Huberts met Watoeshi (v.Rousseau) in de baan verschijnen. Jeanine Nieuwenhuis werd samen met TC Athene (v.United) zowel in de individuele proef als in de kür op muziek Europees Kampioen. Wilt u deze succesvolle jeugdcombinaties bewonderen tijdens de KWPN Stallion Show? Wacht dan niet langer en bestel nu uw kaarten.

Meer informatie KWPN Stallion Show

Foto Esmee Donkers met Chaina: Dirk Caremans

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners