Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Over een week gaat de KWPN Stallion Show van start, u als fokker/eigenaar bent natuurlijk altijd op zoek naar nieuwe paarden voor de sport en/of fokkerij. Laat op de KWPN Stallion Show nu meer dan genoeg mogelijkheden zijn om uw bestaande paardenstapel uit te breiden. Zo vindt dit jaar voor de 20e keer de KWPN Select Sale plaats én is er nieuw leven geblazen in het VHO Handelsplein!

In het verleden is er in samenwerking met de VHO (Vereniging Hengsten Opfokkers) een zogenaamd Handelsplein tijdens de Hengstenkeuring in Den Bosch georganiseerd. Dit Handelsplein is na het ontstaan van de KSS enige jaren niet meer georganiseerd. Dit jaar keert het Handelsplein terug op de KWPN Stallion Show. Doelstelling is om de mogelijkheid te bieden hengsten die minimaal hebben deelgenomen aan de eerste bezichtiging in de Brabanthallen te stallen en aldaar onderhands te verkopen. De onderhandelingen met potentiële kopers worden gedaan door twee afgevaardigden van de VHO.

Stalling in de Brabanthallen
De aangemelde hengsten worden gestald in een gelimiteerd aantal speciaal hiervoor beschikbare stallen. Na een verkoop worden deze stallen direct vrijgemaakt voor eventueel volgende verkooppaarden. Op woensdag 29 en donderdag 30 januari staan de springpaarden in de stallen van het handelsplein, deze kunnen dan ook los en in het vrijspringen worden bekeken. Op vrijdag 31 januari en zaterdag 1 februari staan de dressuurhengsten in de stallen van het Handelsplein, voor deze paarden zijn er dan dressuurcirkels beschikbaar.

Indien u interesse heeft om uw hengst via het handelsplein te verkopen, kunt u zich hiervoor opgeven via Mijn KWPN. Voor vragen kunt u contact opnemen met: Maartje Lanooy,  06-55370731.

Nieuwsgierig naar de KWPN Select Sale collectie? Breng dan alvast een bezoek aan de veilingwebsite www.kwpn.auction.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners