Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Net zoals voorgaande jaren start de KWPN Select Sale met een veilingitem waarvan de opbrengst volledig gaat naar het goede doel. Bij de springveiling op donderdag 31 januari betreft het goede doel Sportfonds ParaPaard en bij de dressuurveiling gaat de opbrengst naar KiKa.

Op donderdag wordt er een schitterend bronzen paardenbeeld geveild. Dit beeld van 65 cm staat op een sokkel voorzien van een epoxy-laag. De gehele opbrengst hiervan komt ten goede van Sportfonds ParaPaard. ParaPaard biedt steun aan organisaties en verenigingen die zich bezighouden met aangepaste paardensportactiviteiten. Op deze wijze wil ParaPaard invulling geven aan de ambitie om aangepast paardrijden en therapeutisch rijden toegankelijker te maken én te houden voor iedereen.

Voorafgaand aan de KWPN Select Sale voor de dressuurhengsten op zaterdag wordt er een prachtig schilderij van een veulen geveild, acryl op linnen van 100 x 140 cm. Ook hier gaat de volledige opbrengst naar het goede doel. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Daarnaast richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker.

Beide kunstwerken zijn door een anonieme weldoener beschikbaar gesteld voor het goede doel. Dus voordat de eerste hengst van de KWPN Select Sale in de baan komt krijgt u de gelegenheid om iets moois te doen door iets moois te kopen voor het goede doel!

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners