Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Voor de aankomende twee maanden staan er nieuwe gratis ledenbijeenkomsten op de planning. In februari bent u als lid van harte welkom op het KWPN-centrum om uitleg te krijgen over de website. We duiken onder andere in de KWPN-database en Mijn KWPN. In maart staat de ledenbijeenkomst geheel in het teken van de fokwaarden, fokadvies en D-OC. 

Wilt u graag wat extra uitleg over de website van het KWPN? Kom dan donderdag 20 februari naar het KWPN-centrum, waar de inloop vanaf 10.45 start en we om 11.00 uur de bijeenkomst starten (eindtijd circa 14.00 uur).  Wilt u graag na afloop even 1-op-1-advies bij het inloggen en rondkijken in Mijn KWPN? Dan kunt u dit aangeven bij aanmelding. Het is dan handig als u uw eigen laptop of tablet meebrengt.

Donderdag 26 maart staat de ledenbijeenkomst geheel in het teken van de fokwaarden, fokadvies en D-OC. Foktechnisch Specialist Daniëlle Arts neemt u mee in de theorie achter de fokwaarden en het D-OC en inspecteur hengsten en merrieselectie dressuur Floor Dröge vertelt de leden meer over het fokadvies. De inloop van deze ledenbijeenkomst is om 09.45 uur en de bijeenkomst duurt tot circa 13.30 uur. Ook deze ledenbijeenkomst is inclusief een uitgebreide lunch en een rondleiding door het stallencomplex van het KWPN.

Wilt u aanwezig zijn bij de ledenbijeenkomst(en)? Geef u dan snel en kosteloos op via www.kwpn.nl/warm-welkom of stuur een e-mail naar klooster@kwpn.nl.  Let op: vol is vol!

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners