Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Ook dit jaar is er op de KWPN Stallion Show weer een uitgebreid promodorp te vinden. Vele standhouders bieden de mogelijkheid om te shoppen en informatie en inspiratie op te doen. Ook de Official Partners van het KWPN zijn aanwezig in de Brabanthallen, en bieden u verschillende beursaanbiedingen. Bezorg uzelf een dag vol sport, netwerken en shoppen tijdens de KWPN Stallion Show 2020!

De Official Partners van het KWPN: Xcellent Horse Insurance, Pavo, Anemone Horse Trucks, Verkeersschool Blom, Knegt, Kalfsbeek en Fira presenteren zichzelf met trots op de KWPN Stallion Show. Anemone Horse Trucks, Knegt, Pavo en Xcellent Horse Insurance doen dit middels hun eigen stand. Bij Pavo krijgt u tijdens de hengstenkeuring een gratis veulenhalster bij aankoop van Pavo Fertile: het supplement om de vruchtbaarheid van de merrie optimaal te ondersteunen. Daarnaast ontvangt u bij uw aankopen bij Knegt op de KWPN Stallion Show ook mooie kortingen.

Netwerken en shoppen
Naast het boeiende programma is er volop mogelijkheid om tussen de programmaonderdelen door te shoppen of te netwerken. Van ruitersportzaken tot hengstenhouders en van transport tot verzekeringen. Uiteraard zijn er ook weer verschillende cateringpunten te vinden. Ook het KWPN zelf heeft weer een stand, waar u de mogelijkheid heeft om ‘in gesprek’ te gaan met bijvoorbeeld directeur Piet Peters, een fok technisch specialist of een andere KWPN-medewerker over een onderwerp naar eigen keuze.

De KWPN Stallion Show vindt plaats van 29 januari t/m 1 februari. Wilt u hier niets van missen? Wacht dan niet langer en bestel nu uw tickets. KWPN-leden ontvangen korting op de ticketprijzen. De KWPN Stallion Show is tevens live te volgen via KWPN.tv. Meer informatie over de KWPN Stallion Show

Plattegrond standhouders
Lijst standhouders

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners