Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De recent goedgekeurde KWPN-hengsten én de hengsten die in het voorjaar van 2019 zijn goedgekeurd maken op vrijdagavond hun opwachting in de KWPN Stallion Show. Voor u als fokker een zeer interessante groep hengsten en zeker het overwegen waard om deze toekomstbeloften in te zetten in uw fokkerij.

Zo komt de dressuurkampioen van vorig jaar Le Formidable in de baan onder Emmelie Scholtens. De hengst werd recent ingeschreven met 80,5 punten. De hengst die het afgelopen verrichtingsonderzoek de meeste punten scoorde was Las Vegas. Met 90 punten maakte hij een zeer goede indruk, ook hij reist af naar Den Bosch en wordt voorgesteld door Franka Loos. Met 87,5 punten slaagde Lowlands voor zijn verrichting, inmiddels heeft Dinja van Liere de teugels overgenomen en presenteert zij deze hengst. De inmiddels vijfjarige Kaiman was goed voor 84 punten en wordt door Femke de Laat getoond aan het publiek.

Maar ook hengsten die in het voorjaar al hun dekbrevet verdienden laten zich zien in Den Bosch. Bordeaux-zoon Livius scoorde 84,5 punten en laat zijn potentieel zien onder Gerrel Vink. Ook Ladignac, die het verrichtingsonderzoek met 83,5 punten volbracht, is aanwezig in Den Bosch. Hij wordt eveneens voorgesteld door Dinja van Liere.

Bent u benieuwd naar deze nieuwe groep hengsten? Zorg dan dat u vrijdagavond om 18.35 uur op de KWPN Stallion Show bent! Nog geen tickets? Wacht niet te lang, de vrijdag is al grotendeels uitverkocht! Maak alvast kennis met de hengsten en bekijk de actiefoto's van het verrichtingsonderzoek.

De KWPN Stallion Show vindt plaats van 29 januari t/m 1 februari. Wilt u hier niets van missen? Wacht dan niet langer en bestel nu uw tickets. KWPN-leden ontvangen korting op de ticketprijzen. De KWPN Stallion Show is tevens live te volgen via KWPN.tv. Meer informatie over de KWPN Stallion Show.

Startlijst

Foto Las Vegas: Sandra Nieuwendijk

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners