Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De KWPN-goedgekeurde hengst GLOCK’s Total US en Edward Gal wonnen gisteren na hun debuut ook de Prix St. George op Jumping Amsterdam, ze bleven daarmee voor op Foundation RR en Kirsten Brouwer.

De nog iets onervaren GLOCK’s Total US (Totilas uit Sondra v.Sir Donnerhall, fokker Gestüt Lewitz uit Steinfeld) was wat onder de indruk van de ambiance in Amsterdam, maar wist alsnog de winnende score neer te zetten. Onder het zadel van Edward Gal liep de getalenteerde zwarte hengst naar een score van 75,539%. De combinatie bleef daarmee voor op Kirsten Brouwer en de eveneens KWPN-goedgekeurde Foundation (United uit Wiana ster voorl.keur pref prest v.Jazz, fokkers J.A. & B. Naber uit Vredenheim) RR, die zich tijdens de laatste selectiewedstrijd kwalificeerden voor Jumping Amsterdam. Zij lieten 73,088% noteren. Dinja van Liere en Geniaal (Vivaldi uit Wocky elite prok D-OC van Biotop, fokker Fam. Traa uit Marken-Kessel) werden met 70,147% achtste.

Oefenjaar
“Het was een pittige rit”, reageert Edward Gal. “Hij was in de ring met van alles bezig en ik kreeg hem niet mooi stil in de aanleuning, daarnaast was hij een beetje bang van zijn eigen schaduw. Het is voor hem een oefenjaar en je hebt natuurlijk niet veel kansen om dit soort wedstrijden in deze ambiance te rijden. Op dit soort wedstrijden moet hij het toch gaan doen. Ik weet dat het nog zoveel beter kan, dan is het wel superleuk dat ik nu al deze proef neer kan zetten.”

Bron: Jumping Amsterdam/MvE voor KWPN

Foto: Hippo Foto

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners