Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Traditiegetrouw wordt op de zondag na de KWPN Stallion Show de Guided Tour georganiseerd door het KWPN voor buitenlandse bezoekers. Deze bezoekers brengen een stalbezoek en krijgen daardoor een exclusief kijkje in de keuken van een Nederlandse fokker. Dit jaar is de Guided Tour te gast bij Peter van de Sande!

Om in de sferen van de hengstenkeuring te blijven wordt er dieper in gegaan op hengsten(moeders) en hun nafok. Zo krijgen de deelnemers van de Guided Tour de KWPN-goedgekeurde hengst For Ferrero te zien onder het zadel en enkele van zijn nakomelingen. Recent werd zijn volle zus, Koeka Ter Selle, verkocht naar de Verenigde Staten met als ultiem de internationale Grand Prix.

De KWPN-hengst Guardian S zag het levenslicht in de stallen van Peter van de Sande en daarvan is zowel de moeder aanwezig als diverse nakomelingen uit deze moederlijn. Voor de deelnemers dus heel interessant om meer te weten te komen over de hengst en zijn komaf. Daarnaast gaat KWPN-inspecteur Floor Dröge de deelnemers meer vertellen over het lineair scoreformulier.

Op de hengstenkeuring kunnen buitenlandse bezoekers ook deelnemen aan het Foreign Visitors Program. Tijdens de hengstenselectie op donderdag en zaterdag is het mogelijk voor deze bezoekers om via een headset mee te luisteren met de KWPN-inspecteur die alles uitlegt over het selectiesysteem. Aanmelden voor het Foreign Visitors Program kan via karlas@kwpn.nl. Kosten voor deelname hieraan zijn (met speciale zitplaatsen en gratis drankjes) 150 euro. Aanmelden voor de Guided Tour kan via het ticketingprogramma van de KWPN Stallion Show, kosten hiervoor zijn 25 euro.

Foto For Ferrero: Leanjo de Koster

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners