Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Na de Prix St. George schreven Edward Gal en de KWPN-goedgekeurde GLOCK’s Total US vandaag ook hun eerste kür op muziek op naam. Kirsten Brouwer en Foundation RR pakten wederom de tweede plek.

80,458% was de score die na de rit van Edward Gal en GLOCK’s Total US (Totilas uit Sondra v.Sir Donnerhall, fokker Gestüt Lewitz uit Steinfeld) op het scorebord verscheen. De juryleden waren het volledig eens over de top drie, zij plaatsen Edward en Total US dan ook unaniem op de eerste plek. Kirsten Brouwer en de eveneens KWPN-goedgekeurde Foundation RR (United uit Wiana ster voorl.keur pref prest v.Jazz, fokkers J.A. & B. Naber uit Vredenheim) namen net als donderdag de tweede plek in beslag. Zij lieten een hele knappe score van 77,375% noteren.

Heerlijk paard
“Total is een heerlijk paard, maar hij is wel heel gevoelig”, reageert Edward na afloop. “Dat merkte ik donderdag, toen hij op alles uit de omgeving reageerde. Hij heeft wat tijd nodig om te wennen. Vandaag maakte hij super pirouettes en mooie appuyementen. Normaal zijn de wissels ook heel sterk, maar daarin hield hij zich vandaag wat in. Hij kan eigenlijk alles.”

Bron: Jumping Amsterdam/MvE voor KWPN

Foto: Hippo Foto

 

€122,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners