Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Terwijl Sterrehof’s Dante de Wereldbeker van Amsterdam won, piekte Gonzalo Azcarraga met de tienjarige Van Gogh-zoon Fabio in de Wereldbeker van CSI4*-W Guadalajara, nadat ze eerder al de kwalificatie wonnen.

Op het viersterrenconcours in het Mexicaanse Guadalajara trok thuisruiter Gonzalo Azcarraga op donderdagavond al de overwinning naar zich toe in de 1.50m Wereldbekerkwalificatie met de tienjarige Fabio (Van Gogh uit Oleane B stb PROK van Celano, fokker J.B.M. Schrijver uit Dalfsen), die in Nederland werd opgeleid door Ester Blekkink en Micky Morssinkhof. Azcarraga kreeg deze overwinning niet in de schoot geworpen, want slechts vier duo’s bereikten de barrage en de Mexicaan was met Fabio de enige ruiter die in de barrage opnieuw foutloos wist te blijven.

"Dolblij met Fabio"
Twee dagen later bewezen Azcarraga en Fabio opnieuw hun uitzonderlijke vorm. Ditmaal in de 1.60m-Wereldbeker van Guadalajara. Hierin leverden ze exact hetzelfde resultaat als Alberto Sanchez-Cozar met Union de la Nutria (v.Diamant de Semilly), waardoor ze ex aequo op de eerste plek eindigden. “Ik ben echt zeer verrast door Fabio, wat een geweldig paard! Dit is waarschijnlijk de beste week van m’n leven geweest, het is echt een droom om dit te mogen meemaken. Zeker omdat ik best wat zware jaren achter de rug heb gehad met m’n Grand Prix-paarden”, reageert de Mexicaan.  

JS voor KWPN / Archieffoto Van Gogh
 

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners