Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Recht voor de hoofdpiste vindt u de stand van het KWPN. Dé ontmoetingsplek voor alle bezoekers van de KWPN Stallion Show, maar zeker voor u als lid. De stand is geheel vernieuwd in huiskamersferen!

Onze medewerkers staan u tijdens de KWPN Stallion Show graag te woord over alle vragen die u heeft. Ook kunt u paspoorten afgeven om te laten wijzigen, zodat u deze niet hoeft op te sturen.

Ga in gesprek
Wist u dat u ook in gesprek kan gaan met bijvoorbeeld directeur Piet Peters of voorzitter Andries van Daalen? In een gesprek van 15 minuten kunt u ze het hemd van het lijf vragen. Heeft u specifiek vragen over een bepaald onderwerp, bijvoorbeeld over: sales/trainingsactiviteiten, inteelt en verwantschap, fokwaarden bij hengstenkeuze, D-OC, sportresultaten in de KWPN Database of de KWPN Database? Ook hiervoor kunt u zich aanmelden voor een gesprek van 15 minuten met de betreffende medewerker die hier alles over weet.

KWPN-items
Uiteraard is ook weer van alles te koop in de stand, zoals het vernieuwde boekje ‘Het KWPN-paard, selecteren om te presteren’. Tijdens de KWPN Stallion Show koopt u dit boekje slechts voor 15 euro! Een nieuw KWPN-item is de trailersticker, deze plakt u eenvoudig op uw trailer.

Lidmaatschapsactie
Mocht u nog geen lid zijn, of iemand weten die graag lid wil worden, tijdens de KWPN Stallion Show hebben we een speciale actie. Als u zich aanmeldt in de stand krijgt u een goed gevulde goodybag met KWPN-items cadeau!

Veilingcollecties
De veilinghengsten van de KWPN Select Sale kunt u bekijken in de stallen van de KSS, daarnaast kunt u meer informatie krijgen over deze hengsten bij de KWPN Salesroom. Maar het is ook mogelijk om de KSS-collectie online te bekijken in de grote KWPN-stand. U vindt hier ook de recent gepubliceerde collectie van de allereerste KWPN Online Broodmare & Embryo Auction. Mocht u op zoek zijn naar een specifiek paard, schroom dan niet om een van onze medewerkers aan te spreken.

Winactie
In samenwerking met onze sponsor Divoza hebben wij een winactie opgezet. Als u op donderdag, vrijdag of zaterdag in de stand uw emailadres achter laat op de iPad en daarbij een tip of een top over de KWPN Stallion Show achter laat, maakt u kans op een hoofdstel ter waarde van 99,95 euro.

Kortom, een bezoek aan de KWPN-stand is de moeite waard en wij hopen u dan ook te mogen verwelkomen!

De KWPN Stallion Show vindt plaats van 29 januari t/m 1 februari. Wilt u hier niets van missen? Wacht dan niet langer en bestel nu uw tickets. KWPN-leden ontvangen korting op de ticketprijzen. De KWPN Stallion Show is tevens live te volgen via KWPN.tv. Meer informatie over de KWPN Stallion Show.

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
Nu € 59,75

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners