Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

Vier dagen lang het beste van de Nederlandse fokkerij, dat is de KWPN Stallion Show! Centraal staat de hengstenkeuring voor de driejarige hengsten, maar het programma kent ook vele shows en sportrubrieken! Zoals bijvoorbeeld de ontknoping van de hengstencompetities dressuur en springen. Maar dat is nog niet alles, in het promodorp vindt u meer dan 100 standhouders waar u naar hartenlust kunt shoppen of waar u iets lekkers kunt eten of drinken.

Vandaag start het programma in de hoofdpiste om 10.00 uur met de tweede bezichtiging. Nakomelingen van de volgende hengsten treden vandaag aan: Cicero Z van Paemel, Diamant de Plaisier, Dominator Z, L’Arc de Triomphe, Brantzau VDL, Cascadello, Di Cantero van ter Hulst, For Pleasure, Idextro, Matisse de Mariposa, Aktion Pur Z, Diamant de Semilly, Falaise de Muze, Fantomas de Muze, Ideal de la Loge, Eldorado van de Zeshoek, Emerald van ’t Ruytershof, Etoulon VDL, Jumpy des Fontaines, Tangelo van de Zuuthoeve, Untouched, Dallas VDL , Darco, Gino, Glasgow-W vh Merelsnest, Lord Sandro, Numero Uno, Untouchable, Classe HS, Insider VDL, Invictus, Stakkato Gold, Toulon, Heart Touch, Ibolensky, Kannan, Up To Date, Cornet Obolenksy, Dakar VDL en Vannan.

Digitale catalogus
Na afloop van de tweede bezichtiging vindt om 18.05 uur de presentatie plaats van de aangewezen springhengsten en dan zit de eerste dag er al weer op. Wist u dat u de catalogus van de KWPN Stallion Show met alle tweedebezichtigingshengsten ook online kunt raadplegen? Tevens kunt u dan de video’s van de eerste bezichtiging van deze hengsten bekijken!

Vernieuwde KWPN-stand
Maar naast het programma in de hoofdpiste is er vandaag nog veel meer te beleven. Zo bent u van harte welkom in de vernieuwde KWPN-stand waar onze medewerkers u graag te woord staan. Ook kunt u zich hier aanmelden om ‘In gesprek’ te gaan met bijvoorbeeld directeur Piet Peters of voorzitter Andries van Daalen? In een gesprek van 15 minuten kunt u ze het hemd van het lijf vragen.

Winactie
Ook is er iedere dag een winactie, waarbij u kans maakt op een overnachting bij Van der Valk Hotel Apeldoorn - de Cantharel. Uw stoelnummer kan weleens het winnende lot zijn! Niet gewonnen? Misschien mag u wel een van de Divoza-cadeaubonnen ter waarde van 25 euro ophalen. In de KWPN Salesroom kunt u checken of u het winnende stoelnummer heeft. En als u dan toch in de Salesroom bent, bekijk dan eens de collectie van de KWPN Select Sale én van de allereerste KWPN Online Broodmare & Embryo Auction!

KWPN.tv
Naast de gratis livestream worden er in de pauzes ook enkele andere tv-items uitgezonden. Zo schuift vandaag Ralph van Venrooij aan bij presentatrice Charlotte Dekker om circa 12.15 uur. Zij gaan het hebben over de wijzigingen in het selectietraject en het nieuwe initiatief de Vrienden van het KWPN. Later vandaag, omstreeks 15.30 uur, is het de beurt aan Wim Versteeg. Hij gaat meer vertellen over alle (online) veilingen en andere salesactiviteiten van het KWPN.

Social Media
Naast alle online berichtgeving kunt u de KWPN Stallion Show ook volgen op Facebook en Instagram waar wij u een kijkje achter de schermen geven!

Programma/startlijsten/uitslagen
Meer info KWPN Stallion Show

Foto Le Formidable: Dirk Caremans

€ 59,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN Database

  • Betrouwbaar, compleet & overzichtelijk
  • Predicaten, prestaties, moederlijnen en nakomelingen
  • Van KWPN-goedgekeurde en -erkende hengsten ook: verrichtingscijfers en -rapportages en fokregistraties
Abonneer nu
€ 119,50 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot de Database en KWPN.tv
  • Deelname aan alle activiteiten
  • Registreer uw fokproduct
  • Bied uw paard of veulen aan op KWPN Marktplaats
Word nu lid

Official Partners