Rijpaard


Tuigpaard

Gelders paard


Jong KWPNToepassen

De verwachtingen voor de afsluitende show zijn hooggespannen na het magische weerzien met Totilas vorig jaar. Eerder maakte wij al bekend dat Edward Gal en Hans Peter Minderhoud het licht uit doen op de allerlaatste dag van de KWPN Stallion Show, maar met welke paarden dát was nog een verrassing!

Inmiddels is het bekend en net zoals vorig jaar komen GLOCK’s Total US en GLOCK’s Toto Jr. samen in actie! Iedereen heeft nog de prachtige beelden op het netvlies staan waarin deze twee veelbelovende hengsten door de baan gingen. Volgens Edward Gal is Total US nog beter dan wereldfenomeen Totilas, als u naar de KWPN Stallion Show komt kunt u met eigen ogen zien of dat dit zo is.

Naast deze twee zwarte parels maakt ook de veelbelovende GLOCK’s Trafalgar zijn opwachting. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Ingrid Ockhuisen plaatsgenomen in het zadel.

Het kan niet anders dan dat deze drie black beauty’s voor een fantastische afsluiting van de KWPN Stallion Show gaan zorgen. Heeft u nog geen tickets, wacht dan niet te lang meer!

De KWPN Stallion Show duurt nog tot en met zaterdag 1 februari. Wilt u hier niets van missen? Wacht dan niet langer en bestel nu uw tickets. KWPN-leden ontvangen korting op de ticketprijzen. De KWPN Stallion Show is tevens live te volgen via KWPN.tv. Meer informatie over de KWPN Stallion Show.

Foto: Leanjo de Koster

€121,30 per jaar

Lidmaatschap KWPN

  • Iedere maand het KWPN Magazine - In de Strengen
  • Onbeperkt toegang tot KWPN.tv
  • Gratis advertenties plaatsen op KWPN Horses for Sale
Word nu lid
€22,- per jaar

JongKWPN lidmaatschap

  • Ben jij tussen de 16 en 30 jaar?
  • Ben jij geïnteresseerd in fokkerij en sport? 

Dan is JongKWPN vast en zeker iets voor jou! JongKWPN biedt een gevarieerd programma. 

Word nu lid

Official Partners